Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Némi újítást véltem felfedezni a galériáknál. Dolgoznak végre a fejlesztők?
amúgy szépjónapot gixertársak. itt pécsen egész szép idő van süt a nap és a napon meleg van. hétvégére állítolag 12 fok. holnap összedobom és akkor sztem hétvégén hajráááááááááááá
neparázz más nem lehetett. az olaj amit beletöltesz ritkán sárgás zöldes szinü. az is lehet hogy belementél vagy belementek vele egy kis pocsojába amibe ilyen truti volt és a kerék pont oda vitte be. max amikor töltötték bele a hütőfolyadékot nem törölték meg a tartályt, gyors összerakták és a fölösleg lecsöögött. no para Sykes
Igen, egyre jobban agyalok azon hogy az lesz, mert mert pont most láttam haveromat (motorozik) itt +5 fok van meg süt a nap!
Szóval haverom gépe levan bontva matricázás miatt
és láttam a hűtő tartályból jön ki egy cső ami lefelé van vezetve, arra gondoltam hogy lehet ott jött ki, úgyanis a motor az oldal sztenderen volt de a szokásosnál jobban bevolt döntve mert a hátsó kerék és az oldaltámasz lejjebb volt mit az első kerék!
Nagyon remélem hogy csak ezért folyt ki és onnan!
Akko majd motorolunk egyet!
eladó gsxr 600 750 k5 hátsófelni eredeti állapotban féktárcsával, együtt 35000 ft-ért. 0620/598-2538
Nekem is volt ilyen trutyi az idom alján ott az orrészen, és nekem a fagyállóm folyt végig az oldalidomon az egykerózások miatt....
Azt viszont nem értem, hogy hogyan folyt ki a túlfolyó tartályból, mert ugye az zárt......de ha a jobb oldali idomod oldalán találsz ilyen folyást, vagy a hűtő jobb oldalán, akkor az tutti, hogy a fagyálló lesz....
Kösz a tippet, akkor tavasszal ha hozom vissza meglesz az első móka...szét burítani a gépet!:S

Joe-Z:
Igen kicsit mintha sárgás is lenne az a valami olyan zöldes-sárgás
Azóta az ötletet elvetettük asszonnyal. Új albit kell találnom most már SOS üzemmódban, ami elviszi az erre elkülöníthető keretet.
Okés, bár nemtudom a jelenlegi helyzetem alapján, hogy itt fogok-e még lakni.....
Annyit nem adnál érte, amennyiért megérné eladni.... És ha vinni kell műszakiztatni a VAS-at, akkor meg fel kell pattintani rá, mert a YOSHI-val lehet nem menne át.......vagy nem jól tudom....

Mennyit érne meg neked?
egyször összefuthatunk
Azért, mert ha megvan, akkor eladhatnád. Szétvágnám, méreteket vennék róla, aztán legyártatnám karbonból.
basszodjmög

én meg itt vagyok a soroksári útnál ahogy van a csepeli szabadkikötő
Igen...
arra laksz ?
Miért kérdezted tegnap, hogy megvan-e a gyári kidörrentőm....?
Igen a Hungária Körúton van....Népligettől vissza egy megállónál a Vajda Péter utcánál....
Jó S tét Doki!
Nekem!
ez nem a lurdy felé van ahogy megyek a hungária felé ?
Na ne kerekítgessél itten.....írd be a kimutatott eredményt -1,63867 fok volt...
Jó reggelt! nálunk -1,6 C volt de lesz ez még jobb is