Pénteken elmásztam 3 különböző biztosítóhoz (The Policy Shop,Carole Nash és Motorcycle Direct) árajánlatot kérni egy K6 GSX-R 600-ra...köhm...a Policynál röhögve elküldtek a picsába, a másik kettő pedig 1200(1200*360=432.000 ft) illetve 1350 fontot (1350*360=486.000 ft) kért volna el tőlem egy évre..
(mivel fiatal vagyok és nem volt még itt kint semilyen járművem,ezért ilyen kurva sok) Azt mondták,hogy ha nem okozok balesetet stb,akkor jövő évtől kb feleződik..na köszi..
tehát csak magyar papírokkal (25kw)...
Érdekes.
, bontóban 40e
, de én tudom javítani
), ha ilyen gondod lesz, keress meg!
Valaki tudna nekem segíteni abban,hogy barátomnak van egy gsxr 600K2-es motorja és azt mondták neki,hogy órát kell benne cserélni mert meghalt (de szerintem ilyen nincs) és szeretném asztalon kipróbálni,hogy elindul-e!Az óra hátulján van a csatlakozó és 8 láb van felül és 8 alul.......nem tudnátok megmondani,hogy hova kerül a +12 volt illetve a negatív?de ha jól tudom akkor gyujtás is kellene neki...sajnos egyiket sem tudom
(mellékelek egy rajzot is igaz ez netröl van de legalább be lehetne rajta jelölni melyik láb mi,mert ez gsxr 1000)
Köszi a választ előre is!