és sztem jól el lehet férni a mocin...legalább is én kényelmesen elférek rajta. Meg nemtudom hogy csak az enyémnek vagy a többi K4-esnek is de elég magasan van a segge gondolom ez beállítás kérdése. A K1-esnél lényegesen karcsúbb a tank ami nekem jobban bejön mert nem kell akkorát terpeszteni. Sztem ülj rá egy ilyen vasra és akkor megfogod látni(érezni)vagy mittomén hogy kényelmesen elférsz-e
Kicsit zakatolós alapjáraton. Nincs kiegyensúlyozótengely, magas fordulatszámra kihegyezett motor. Nem kell izgulni. A gyári érték 1300 + / - 1000 ebben a tartományban 500-at ugrálhat simán, a hörgésekkor. Egyébként a 100-103 fok teljesen normális városban vagy lassabban haladva. 105 foknál kapcsol be a ventillátor. Mivel a hűtőrendszer zárt és nyomás alatt van, ezért olyan 110-120 fok között fog csak felforrni, de a ventillátort és a hűtőt jól méretezték a kis japók, nem szokása felforrni a gixxer agyának.
) Még azt se bánom, ha kicsit karcos, de szívesebben vennék óccsóbbér használtat, mint min. 200-ér watta újat.
Nem tudom, ha jó idő lesz akkor talán...de később biztos-ha meg fel akarsz menni akkor szerintem szerezz be valami motorosruhát, mert farmerben nem az igazi
-tavaj haver abban csúszott el és még mindíg látszanak a nyomok a lábán...szoval mindenképp.
kicsi a világ! Hétvégén jössz majd gokartra?
visszaállítja normális alapjárati fordulatra, gondolom több benyát befecskendezve......valami ilyesmire gondoltam.
matricából, meg itt a sportmotor hirdetések közt is megtaláltam még azzal a dobbal hirdetve. Bal oldalt a tank horpadt, gondolom korábbi bukás miatt a kormány beleért..... Öcsém akar mocit venni valamilyen 600-at vagy 750-et és ez is szóba jött. A tulaj azt mondja nem tudja mitől van a sérülés, így került hozzá
Itt van pár kép a plexiről: