Ha jól tudom, közel esik Neked Aszód, meg Gödöllő... Briantól el tudnál hozni a térdkoptatóim? Mert vásárolnék, és nem akarok a postával pepecselni... Meg majd odaadod, hogyha összefutunk valahol, vagy éppenséggel erre jársz
Ha benne vagy, azt nagyon meghálálnám! Meg akkor megbeszélem Briannal.
Ki van vonva a forgalomból, majd ápr 1-től lesz ismét forgalomban, ráadásul nem is itt van Sopronban hanem Ászáron szüleimnél. Ott volt hely télire. Meg még az olajta kellene lecserélni és a hátsó gumit kell felvarázsolni a 4.i győri felvonulásra.
Lényegében ennyi.
Helló rosszi!
Vannak szar napok de én csak a limited GSX-R-t szeretem lezúzni a hoz sokkal nehezebb beszerezni az alkatrészeket!
De tényleg a második limited Gsx-R ami nálam van és ez tis meg törtem szarügy ez van!
Szia Thompi!
Hát nem tudom én az utolsó zsír új bt 014 -emmel 5000 km -ert mentem el, és az elsőgumi sem bírt többet 9000 -nél úgy, hogy az utolsó 4000 -et már csúszkálva tettem meg (estem is vele).
Ez nem megszakértés, hanem tapasztalat. Ráadásul bt014 et drágábban kapsz újonnan, mint kicsit használt sokkal jobb minőségű gumikat, amik simán elmennek 5000 -et és közben beszarsz a gyönyörűségtől és nem attól, hogy vajon mikor megy ki az eleje, mert vizes az aszfalt.....
Úgy is mennék hozzá gumi portyára...
Ha jól tudom, közel esik Neked Aszód, meg Gödöllő... Briantól el tudnál hozni a térdkoptatóim?
Ha benne vagy, azt nagyon meghálálnám!
Lényegében ennyi.
Nem szidom én, béke van...
Erre a gurulásra nagyvalószínű benevezek én is
Légyszi küldj egy mailt a címemre...
Ne szidd a pajtimat...mert megkajálna reggelire az utcán....telehassal...
Vannak szar napok
De tényleg a második limited Gsx-R ami nálam van és ez tis meg törtem
Hát nem tudom én az utolsó zsír új bt 014 -emmel 5000 km -ert
Ez nem megszakértés, hanem tapasztalat. Ráadásul bt014 et drágábban kapsz újonnan, mint kicsit használt sokkal jobb minőségű gumikat, amik simán elmennek 5000 -et és közben beszarsz a gyönyörűségtől és nem attól, hogy vajon mikor megy ki az eleje, mert vizes az aszfalt.....