megpróóóóóbálok ezentúúúl jobban odafigyelni! Bocs mindenkitőőőől aki ezt a fórumot olvasssa!
De amikor valaki elkezd a helyesírásról papolni akkor azonnal tüzetesen szemügyre veszem a hozzászólását. Ami egyébként szerintem természetes reakció.
! Az a baj hogy valami pálya melletti lakost zavar a hang és az szól a zsaruknak mindig! De így járt
!
meg kisebb karcolások..de a gomba mindent felfogott.Nem jó ez igy, hogy mindenki egyszerre megy fel (lassabbak-gyorsak)-kerülöm belső íven a gyereket erre kanyar közepén mint aki nem lát nem hall-belémkanyarodik...
remélem nincs tul nagy baj! Hétvégén nagyon jó idő lesz teli lesz a gokartpálya! Ma kintvoltak a rendőrők hogy hangosak a motorok
!
de ha meg lesz csinálva hétvégére a váltókarom akkor lehet elnézek felétek.Kéthete voltunk a Timivel...meg Csabi is volt.
gyorsabb lenne egy kicsivel! dollak1@vipmail.hu
szerelési tanácsot szeretnék kérni Tőletek:
K6/K7-en lábtartót próbálok cserélni, de mivel a csavarok mind gyárilag be vannak ragasztva, eléggé küzdés a történet. A jobb oldalán sikeresen lecseréltem. A bal oldalon, ahol a váltókar egy csappal rögzítve van a vázhoz csavarozott alu ötvözet konzolhoz, na ott megakadtam. Az alu konzolba be van tekerve egy csap és az is be van ragasztva...ezt kellene kitekerben valahogy, hogy azután az új fix lábtartó csapját betekerjem, de sehogy sem megy
Üdv!
fred