Szerintem ők csak kiváncsiak arra, hogy mennyi a valós vége. Személy szerint engem nem érdekel, mert azt már nem élvezném, főleg nem közúton. Biztos bennem van a hiba.
Én azt nem értem miért érdekel titeket annyira a 300km/h-ás végsebesség, amikor szerintem 1. a motor valszeg nem is tudja, 2. ha tudná is kb 1-2 mp-ig ha tudnád valahol élvezni.. Szóval....
Nos... Nekem a Suzuki Motorradnál mesélték... A gyári Gixxer -ekben a "folytás" 300-ra van beirányozva. GSX-R 1000 , 1300 sem megy többet mint 300Km/h. Ha kiveszed az ExUp-ot, meg teszel bele páőrkommándőrt, akkor megy többet. Azt viszont ne kérdezze tőlem senki, hogy a Gixxer 600 mennyire bírja a 300-as tempót. Van a jútúbon olyan videjó, ahol folytatlan, megbuherált gixxer megy.
Szebb reggelt Gixxer család. Fostalicska idő van, a kedvem is szar, a benzin drága, a sör drága, a fizetésünk meg nem lett még több... Ez most úgy kikívánkozott.
Szia!
Aztakurva...hehe...ez nagyon jó
Csak vigyázz magadra, ez nagyon állat.. asszem nálad jobban fog érvényesülni az a megállapítás, hogy mit bír a motor, mert te mindenkinél jobban megdolgoztatod a kis csórit , de az megnyugtató, hogy azért nincs róla rossz véleményed (eddig).
Olajat még nem eszi ugye?
GSX-R 750 K8 , 8000km +-300km, 2012-ig műszaki, képről nagyon rendben van és első tulajdonos......
Szombaton megyek megnézni neki....és hétfőn meg, ha minden jól megy, akkor Fater hozza is fel a Tesónak ide pestre.....
Egyébként tényleg az asszony borogatott szét, félelmetes kombinációt vágot rám talán egy bal-jobb-vissza jobb lehetet.
53 kg-os tömegével veszélyes harcos, folyamatos kiképzésen van.
Edzés mi? Hová jársz te edzeni? Moszkvába?
Valld be szépen, hogy megvert az asszony tegnap, mert sokáig fent voltál fórumon....
Olvasom a mailt és várom a hívásod....
Elvileg megyek haza vidékre, ha nem szakad le az ég.....ha nem venném fel, akkor az azt jelenti, hogy húzom a bajszát a VAS-nak....
Nem gyüssz, akkor a kipuért? Szombaton meg megyek megnézni a Huligán Gixerpeti Tesóm 750-ét..... ott van nem messze tőlünk.....Hétfőn már a picsája alatt lesz, hozzuk haza....
De az egy K2 1000-es volt 750 órával. Azért mutat annyit. Az még pont nem volt leszabályozva. Azért mondtam, hogy majd 10 éve. Az már 7 éve volt. http://www.youtube.com/watch?v...
A képen K1-2 1000 van a fordulatszámmérő meg 14 000 lesz piros szóval 750-é. Valszeg annyi köze nincs a valósághoz mint a te 292-nek.
750-es gsxr nemrég rakták fel a videót róla sokadszorra, h milyen áttétel- el nem tudom, de jóval 300 felett mutatott az órája! Az évjáratát viszont nem tudom:(
Szerintem, mivel -1 fogaskerék van elöl, és még nincs tiltáson, van rá esély!
Aztakurva...hehe...ez nagyon jó
Csak vigyázz magadra, ez nagyon állat..
Olajat még nem eszi ugye?
Szombaton megyek megnézni neki....és hétfőn meg, ha minden jól megy, akkor Fater hozza is fel a Tesónak ide pestre.....
Kifujó marad fent.
Köszi a lehetőséget.
Egyébként tényleg az asszony borogatott szét, félelmetes kombinációt vágot rám talán egy bal-jobb-vissza jobb lehetet.
53 kg-os tömegével veszélyes harcos, folyamatos kiképzésen van.
12000ft / tel:0630/4057638
Valld be szépen, hogy megvert az asszony tegnap, mert sokáig fent voltál fórumon....
Olvasom a mailt és várom a hívásod....
Elvileg megyek haza vidékre, ha nem szakad le az ég.....ha nem venném fel, akkor az azt jelenti, hogy húzom a bajszát a VAS-nak....
Nem gyüssz, akkor a kipuért? Szombaton meg megyek megnézni a Huligán Gixerpeti Tesóm 750-ét.....
Meg egy kis jegelés utánna, bal szemem elbújt.
Küldtem mailt, holnap napközben felhívlak.
http://www.youtube.com/watch?v...
A képen K1-2 1000 van a fordulatszámmérő meg 14 000 lesz piros szóval 750-é. Valszeg annyi köze nincs a valósághoz mint a te 292-nek.
Estét mindenkibe.
Az MV Agusta és más kisebb gyártóké talán de már a K3 1000 is csak 299-ig ment el.