Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyre jobb (Zolinak )
Szió! Jó lenne ha legalább nem egyedül mennék a Mátrába, mert igazán az utat sem ismerem még arra meg hát több motoros mindig jobb mint 1 . Állítólag Ecséden lesz Szombaton valami papok által rendezett motor, illl. motoros találozó ahol a motorost és a motorokat megszentelik. Nem tudom hallottál e róla?
meg a Bíró Icáé
Jáá, mint Medveczky Ilonáé...

Van az a poén, hogyha teljesen felfújom a guminőt, akkor Pamela Anderson, ha félig, akkor Medveczky Ilona...
Keretes? sima rács és matrac nélkül...?
Ágyrácsos matraccal?
Ágynemű tartó nélküli mind....
Legközebb is írjál, ha fent vagy pesten, beszállok a méregevésbe...
Ha megyünk gurulni, akkor szólok és te is ha van kedved bármikor...
Nm kizárt
Keret vagy komplett ágynemtartós cucc.matraccal vagy néküle?
Méret?
Szevasz Zoli32 Bizniszről lenne szó sima franciaágy olyan ami matraccal meg anélkül van az milyen áron van nálatok?
Más valaki Mátra Szombaton?
Ez van, azért legalább te visszaírtál. Pedig gondolom, ha az idő is engedi persze, lenne egy kis kanyarvadászat Muszáj a majrécsíkot tüntetnem Még az is lehet Pestre is elgutrulok és magamba tömök valmi mérget abból a bizonyos M betűs gyorskajáldából Ritkán kerül fől a nagyvárosba suttyó paraszt gyerek
...és még a bőrt is táplálja
Víz kell vazze.Tele kő hugyozni és ingyé van.
Havi 5-10 e körül Attól függ ki csinálja
És fenntartani mi péz?
1-1,5 milla min......
Most mennyié csinálnak ilyet kábé, nem vágod?
Szia Ancsy!

Én ugyanilyen dobot vettem meg Dominó baráttól 60.000Ft-ért, de az FULL sérülésmentes, gyönyörű darab volt rajta a YOSHI táblával az oldalán!
Ez így kicsit drága lesz szerintem...
Régen épült még anno 1994-ben akkor jó pénz volt az összköltsége
Mennyibe volt az összköltsége?
Pici pancsoló az
Emelőszemmel fizessé!
Szevasz Zoli Bizniszről lenne szó sima franciaágy olyan ami matraccal meg anélkül van az milyen áron van nálatok?
Most a focival mi bajod van?
Űűűúúúóóóááóóówáááá, az igen! De azért utállak a medencétek miatt!