Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! én is örültem! múltkor láttalak a bükkben,ügyes voltál.......
Aktuális szvla kereshetsz képeket meg árat dórinak keresem énis
jaja arra szoktam tekeregni...
Arra nem mész szombaton?
Ja neked is.Ha aktuális dobj egy mailt.
Parassapustáig nagyon fincsi az út.
Ha aktuális lesz dobj egy mailt és megbombázlak képekkel meg jobb nál jobb árakkal.Kitalálok valami sportmotoros akciót is.

zoli32@gmail.com
Hello
Örültem a szerencsének múltkor... szép a 750
Sziasztok,gsxr750-2005évj-hoz keresek vezérmüláncot+feszitöt! Köszi előre is! ha tudtok...
ne is emlegesd..bizakodok én is..
Rendben! Erősen időjárás függő
Itt már nem az a kérdés h. motoros lesz-e hanem az , hogy megfertőzi-e a gixer láz
Motoros lesz belőle!
mindenesetre ha szombat reggel mész, vagy mentek arra, írj nekem fórumra estig s +beszéljük akkor a többit!
Szia Dóri!

Hanyagold... Mi is az előbb arról beszéltünk, hogy Zolcsi milyen kutyát fogyaszt
Szerintem északin voltam.
Bár a Tata felé vezető tényleg roszabb.
Mostanában egyre kiváncsibb vagyok Rauris körül milyen lehet.
Ott nem toltam még motort.
Nm tudok róla...engem egyszer már megáldott...beosztom egy életre
Ja igen az ágy nekem kéne vadászom itt a jó minőségű de mégsem non drága darabokat... thx az infót majd lehet zargatlak még de a motoros fórumot nem írom tele... még itt le....nak h nem motorokról írok...
Csá!
Hétfőn vettem neki a kis gépet de már el kellett előle dugni mert feszt azon ül.
...a déli oldalon jó az út, az északin neccesebb, de sztem van ettől kicsiny hazánkban sokkalta rosszabb is... igen...ahogy én is átléptem a határon kisííímult
Azt mondod? Mondjuk Pest- Dobogókő Esztergom Nagymaros-Dunakanyar is fejben van. vagy 2/a-n fől a határig (Naszály-ring)....
Valami akicós árat képekkel készithetné nkm hogy fellendítsük a cégedet
Közben fölkelt álmából most a 2és fél éves keresztfiam.: felsír. mi az első mondata: nem anya meg nem h. enni kér
"Kerike megyünk a motorral"
Ehez nem fűznék több kommenntárt
Tavaly mikor arra mentünk irtó szar vót az út.
Inkább szlovákia mint az.Bár elesni ott is tok.
Occsó, ráccsal jobb minőségben 35e/huf-é van.
Jó matraccal ajándék kerettel 78e Huf.Matrac penge 10 év garis 7 nyelven beszélő mos főz takarít.
Normál mezei nem keretes rendes cucc 60e környékén.

A nyíregyházi 20-40-e res hulladékokat amiket garázsban árulnak hanyagolom.