Ugyanez az árcetli van ráakasztva mindenhol.Magasról kezdik és lemennek.
Ha csak egyet be tudnak palizni a listaárral már nyertek.
Régi szakállas kereskedőtrükk.
Szerinted a 30-40-50%-os leárazások hogy érik meg?
Ha a normál árrés 15-20% maximum?
Egyszerűen.Nem annyi az ára mint amennyi a cetlin van.
Volt egy cucc ami már régóta döglött nálam a boltban.Mondom a ku.....nyát.Felbaxtam az árát majd le.Bazi betűkkel ráakasztottam hogy áccijó.
Ma már vigyorogva vittem a parasztjának ki a kocsihoz.
Na úgy látom ez a kipufogó dolog nagyon a bögyötökben van....
Nem kipufogót vettem ruha helyet!
Ez ki mondta neked?
Ha 140 ezerért vettem volna a kipuffot, akkor mondhatnád ezt....ÍGY ALAPTALAN!
60 ezerért nem veszek ruhát és KÉSZ! Akár tetszik, akár nem!
Többem meg akkor nem volt...
És mivel a pénztárcámba és egyéb dolgaimba nem látsz bele így azt sem tudod, hogy miért nem valósult meg a ruhavásárlási tervem előbb!
Úgyhogy hagyjuk az egészet a picsába! VEGYÜK ÚGY, HOGY NEM KÉRDEZTEM ÉS NEM MONDTAM SEMMIT !
Szóval akkor, ha Rossit nem védte meg a 2k-s csizmája, akkor az azt jelenti, hogy ugyanaz mintha egy 30-40 ezres csimma lett volna rajta? Ezt most tényleg kérdezem? Nincs különbség egy 30-40 ezres csimma és egy 70-80 ezres között csak a márka? Mert pont mostanában akarok venni, azért kérdezem...
Jó most ne a 90ezres bukót hasonlítsd már össze a Rossi Replikával....ott nyilván a Rossi nevét fizeted meg különbözetként és nem a minőséget....
Már megint nem arról van szó, amiről én beszéltem....
Hasonlítsad a 90ezres Sohei sisakot egy 20-30-40 ezreshez.....szerintem nem ugyanaz a két sisak és én pont erről beszéltem, hogy nem a csúcsok-csúcsát kell megvenni, hanem a középutat, de ha már veszek, akkor ne olyat, ami szart sem ér...
De mindenki azt vegyen, ami neki megfelel....én úgy vagyok vele, hogy a 60ezres ruha NEKEM nem felel meg! Ha másnak igen, akkor az az ő dolga!
Buksit árulnak 300 000 Ft-ért. A miért kérdésemre anno a csaj azt felelte: Hát kérem, ez kézzel van festve, azé ekkora az ára! Gondoltam magamba, esésnél baszhatom a kézzel festést.
Az a bajom az egésszel, hogy úgy sem tudod soha megvenni mindenből a legjobbat. Tételezzük fel veszek egy 300e-es Dainese ruhát. Az egy komoly darab és drága is nem? De.
De vazze! Van 600e-ért is! Mi a faszt tud a 600e-es amit a 300-as nem? Nem véd meg az olcsóbb? Akkor miért árulják? És ha megveszem a drágát és jön az ember, hogy neki egyedi van 1 milláért akkor mi van? Az enyém csak 60%-os védelmet nyújt?
Nincs már szar ruha azok közül amit hivatalosan is forgalmaznak!
Az meg tényleg mókás kicsit, hogy az érvel a drága márkás ruhák mellett aki kipufogót vesz ruha helyett.
...szátok meg! Bem,egyek a dabasi Yamaha Surmanba, mert egyik Dunakanyar környéki ismerősöm akar GSX-Rt venni lízingre. Mondom megérdeklődöm azt az árva Suzukit, ami ott van. 900 000 Ft Bruttó. No de nem emiatt írtam.
Hanem az miatt, hogy a Yamaha YZF-R6-ost 3 700 000 Ft-ért adják! A 2009-es verzió meg 3 400 000 Ft
Van egy ismim az Tát előtt az egyik kanyarban olyan 180-nál átugrotta a szallagkorlátot. Ő 60m bukfencezett a szántásban. A motorja (K6 1000) úgy nézett ki a végén, hogy minden leszakadt ami leszakadhatott a maradékot meg mint ha egy óriás a markába vette volna és jól megnyomorgatta volna. Felszerelés farmer rövidujjú póló. Jó sok csontja eltört az egyik combcsontjában 20cm acél van de él.
Meggyőződésünk, hogy ruhába ugyan ez lett volna a végkifejlet kivétel a bőrsérülések. Ugyan úgy eltört volna a combcsontja, kulcscsontja, bordái.
Egyébként a legtöbb drága ruha azért is drága mert kengurubőrből van és ezért vékonyabb könnyebb. De a vastagabb marhabőr ruci ugyan azt tudja csak nehezebb pár kg-al.
Ma 6 motorossal futottam össze abból 3 rövidnadrágban és pólóban nyomta. Az egyik az jött 2 kilóval a 117-en. Nekem 100 rugó volt a Shox rucim. 2 ringes esés és egy utcai van benne és tökéletesen meg vagyok elégedve vele. A 3-ik kesztyűmet használom. Első Shox volt 2X fejest ugrottam ele az aszfaltba de csak esztétikai okok miatt cseréltem le. A 2-ik egy Dainese volt 45 rugóért. Egyet estem vele és széthullot akár az SZDSZ. Most megint Shoxom van.
Rossit sem védte meg a 2k csizmája. Gerinc-térd-könyökproti legyen azon kívűl meg jó vastag bőr kell és semmi más. Mindegy, hogy Berik Dainese vagy akármi. A ruha arra való, hogy a motorról leeséskor és a csúszáskor védjen. Abban a pillanatban, hogy valamit eltalász véged van. Vagy is csak a szerencsédben bízhatsz.
De aki látja, hogy a Rossi replika AGV 160e a nem replika az meg 140 az miért hiszi el, hogy az a sisak jobban véd mint egy 90e Sohei?
A replika 20e Ft-al jobban véd vagy mi? Ha meg nem akkor nyilván nem ez az egyetlen eset amikor a nevet fizeted nem a többletvédelmet.
Kellett.
Mindegy.Leamortizáltam.Javították.Majd télen veszek másikat.Valszeg ugyanaz lesz de nem a túrás hanem a sport verzió.Túrás meg megmarad túrára.
Mondjuk 35e nem 60e (jelzem ugyanez most 25e ) Diadóra tehát nem fos és a bokám megvan tőle.Ha nincs csak félcipő akkor meg nézhetném a lukat és a szétzúzott bokacsontot ami marad.
Rádőlt az a mocsok gép pont alászorultam.
Soha nem volt tornacipőm...
Viszont én meg azt tartom hülyeségnek, hogy utcai tempóra nem kell márkás ruha...
Nekimész valakinek teszem azt úgy, hogy az életed nincs veszélyben...viszont a szar 60ezres ruhádban szétment a lábad, vagy bármi....viszont a jobb ruhában megúsztad volna egy kis zúzódással...AKKOR NEM MEGÉRI?
Ugyanez a csizmával is...nem mindegy, hogy 15.000, vagy 60.000...
És nem a csilli-villi a szempont, de ha már lehet, akkor olyan legyen ami tettszik is...
Na de az sem egészséges hogy valaki azért motorozik Farmer/tornacipőben egy évet mert nem jön össze a csilli-villi márkás cuccra.
Nem aszondtam tescos zeuszt vegyen hanem van a középkategória 60-100e-res ruha 40-50-80-eres sisak.Meg a 300-350e-res ruha és a 150-200-e res sisak.A kettő közt is van külömbség.Utcára nem hinném hogy normális emberi sebesség mellett érdemes a legfelső kategóriát költeni.
Pályára meg megint más a szitu.
De nem is kell itt most a legrosszabb kimenetelű balesetre gondolni egyből....
Ha a lábad megmaradása azon múlik, hogy egy jobb minőségű ruhád van, akkor már megérte a jobbat megvenni....
Ha veszel, akkor már olyat vegyél, aminek értelme is van...SZERINTEM!
Ha csak egyet be tudnak palizni a listaárral már nyertek.
Régi szakállas kereskedőtrükk.
Szerinted a 30-40-50%-os leárazások hogy érik meg?
Ha a normál árrés 15-20% maximum?
Egyszerűen.Nem annyi az ára mint amennyi a cetlin van.
Volt egy cucc ami már régóta döglött nálam a boltban.Mondom a ku.....nyát.Felbaxtam az árát majd le.Bazi betűkkel ráakasztottam hogy áccijó.
Ma már vigyorogva vittem a parasztjának ki a kocsihoz.
Nem kipufogót vettem ruha helyet!
Ez ki mondta neked?
Ha 140 ezerért vettem volna a kipuffot, akkor mondhatnád ezt....ÍGY ALAPTALAN!
60 ezerért nem veszek ruhát és KÉSZ! Akár tetszik, akár nem!
Többem meg akkor nem volt...
És mivel a pénztárcámba és egyéb dolgaimba nem látsz bele így azt sem tudod, hogy miért nem valósult meg a ruhavásárlási tervem előbb!
Úgyhogy hagyjuk az egészet a picsába! VEGYÜK ÚGY, HOGY NEM KÉRDEZTEM ÉS NEM MONDTAM SEMMIT !
Ha komolyan elkezdesz alkudni megy az lejjebb.
Jó most ne a 90ezres bukót hasonlítsd már össze a Rossi Replikával....ott nyilván a Rossi nevét fizeted meg különbözetként és nem a minőséget....
Már megint nem arról van szó, amiről én beszéltem....
Hasonlítsad a 90ezres Sohei sisakot egy 20-30-40 ezreshez.....szerintem nem ugyanaz a két sisak és én pont erről beszéltem, hogy nem a csúcsok-csúcsát kell megvenni, hanem a középutat, de ha már veszek, akkor ne olyat, ami szart sem ér...
De mindenki azt vegyen, ami neki megfelel....én úgy vagyok vele, hogy a 60ezres ruha NEKEM nem felel meg! Ha másnak igen, akkor az az ő dolga!
Buksit árulnak 300 000 Ft-ért. A miért kérdésemre anno a csaj azt felelte: Hát kérem, ez kézzel van festve, azé ekkora az ára! Gondoltam magamba, esésnél baszhatom a kézzel festést.
De vazze! Van 600e-ért is! Mi a faszt tud a 600e-es amit a 300-as nem? Nem véd meg az olcsóbb? Akkor miért árulják? És ha megveszem a drágát és jön az ember, hogy neki egyedi van 1 milláért akkor mi van? Az enyém csak 60%-os védelmet nyújt?
Nincs már szar ruha azok közül amit hivatalosan is forgalmaznak!
Az meg tényleg mókás kicsit, hogy az érvel a drága márkás ruhák mellett aki kipufogót vesz ruha helyett.
Hanem az miatt, hogy a Yamaha YZF-R6-ost 3 700 000 Ft-ért adják!
Meggyőződésünk, hogy ruhába ugyan ez lett volna a végkifejlet kivétel a bőrsérülések. Ugyan úgy eltört volna a combcsontja, kulcscsontja, bordái.
Egyébként a legtöbb drága ruha azért is drága mert kengurubőrből van és ezért vékonyabb könnyebb. De a vastagabb marhabőr ruci ugyan azt tudja csak nehezebb pár kg-al.
Rossit sem védte meg a 2k csizmája. Gerinc-térd-könyökproti legyen azon kívűl meg jó vastag bőr kell és semmi más. Mindegy, hogy Berik Dainese vagy akármi. A ruha arra való, hogy a motorról leeséskor és a csúszáskor védjen. Abban a pillanatban, hogy valamit eltalász véged van. Vagy is csak a szerencsédben bízhatsz.
De aki látja, hogy a Rossi replika AGV 160e a nem replika az meg 140 az miért hiszi el, hogy az a sisak jobban véd mint egy 90e Sohei?
A replika 20e Ft-al jobban véd vagy mi? Ha meg nem akkor nyilván nem ez az egyetlen eset amikor a nevet fizeted nem a többletvédelmet.
Mindegy.Leamortizáltam.Javították.Majd télen veszek másikat.Valszeg ugyanaz lesz de nem a túrás hanem a sport verzió.Túrás meg megmarad túrára.
Erről a hétvégéről volt szó... hogy verjem ki a farkadat két sündisznóval...
Rádőlt az a mocsok gép pont alászorultam.
Viszont én meg azt tartom hülyeségnek, hogy utcai tempóra nem kell márkás ruha...
Nekimész valakinek teszem azt úgy, hogy az életed nincs veszélyben...viszont a szar 60ezres ruhádban szétment a lábad, vagy bármi....viszont a jobb ruhában megúsztad volna egy kis zúzódással...AKKOR NEM MEGÉRI?
Ugyanez a csizmával is...nem mindegy, hogy 15.000, vagy 60.000...
És nem a csilli-villi a szempont, de ha már lehet, akkor olyan legyen ami tettszik is...
Érkeztek ahogy sikerül...
Nem aszondtam tescos zeuszt vegyen hanem van a középkategória 60-100e-res ruha 40-50-80-eres sisak.Meg a 300-350e-res ruha és a 150-200-e res sisak.A kettő közt is van külömbség.Utcára nem hinném hogy normális emberi sebesség mellett érdemes a legfelső kategóriát költeni.
Pályára meg megint más a szitu.
Ha a lábad megmaradása azon múlik, hogy egy jobb minőségű ruhád van, akkor már megérte a jobbat megvenni....
Ha veszel, akkor már olyat vegyél, aminek értelme is van...SZERINTEM!