Szarj le mindenkit, azt vedd meg amit jónak és magadénak érzel és ami a szerelőd (akiben bízol) szerint is jó.
Amúgy szerintem annyiért nem drága.
Remélem mihamarabb nálad lesz a gép és kerülünk egyet.
Ha ez nekem szólt,akkor had kommentáljam!
Egyrészt! Ha azt veszed,hogy 2009/8.-havi (ami a piacon lévő motorok legfiatalabbika),valamint kevés km-el, és fehér színben akkor már nem is olyan sok az a sok! Másrészt ami gyanúsan olcsó az olyan is! Ne hidd,hogy nem hívtam fel őket. A kedvedért,rögtön a legolcsóbbal kezdem ami 1,620-ér (Narancs-fekete) volt fent. Estek vele,bár a tulaj elmondása szerint nem nagyot,de karcos lett az idom eléggé,az ülésen is látszik az esés nyoma,valamint a visszapillantó tükre törött. Az oldala újra lett fényezve és nem látszik rajta semmi,de nekem ilyen motor nem kell,még ha 100-ból kapnék rá egy gyári oldalidomot,akkor se. Az egyik KÉK-fehér moci meg eléggé törve volt csak úgy rakták össze! Ezt úgy hallottam és azt mondták ha élőben látod elsírod magad! Látszanak a nyomok. Egy szó mint száz, ha jó motort akarsz, és ha olyan igényes vagy a motorodra mint én,akinek a sajátja 4 év után úgy néz ki mint ha a szalonból toltad volna ki,akkor igen is adsz ilyenre! Én nem bánom hogy kicsit drágább volt,de tudom most már róla hogy makulátlan, kevés km-el, és gyönyörűű! Ja és fehér-szürke,ami ugye megint csak dob az árán ezt ne felejtsük. Meg is nézheti bárki! Hidd el én is kihasználtam a kp előnyeit,mert arra vettem! Ha egy valóban tipp-topp motorról van szó akkor nem sajnálom rá azt a pénzt amit kiadok érte! De azt tudni kell amire én kiadom az olyan is! Pl.majdnem 40%-ot kaptunk bukóvásárlásra,ami 2db 120-ezres sisaknál azért nem kevés! +a mocihoz is adtak pár dolgot,és a srác még így is kifizetett a banknak a saját zsebéből +250-ezret a hitelre!
Általában igaz a mondás,hogy olcsó húsnak híg a leve! Ha valami túl szép ahhoz hogy igaz legyen,valószínűleg nem az! Ezt ne feledd! A másik az,hogy mért vegyek kék-fehérbe,vagy narancs -feketébe olcsóbbért,ha egyszer a fehér tettszik? Nincs egy éves a motor. Az új ára 3,6-7 ha jól tudom. Akkor mért nem jó ez a 2,2 érte? Mert van 1,6-ér is olyan ami esetleg szar?
Van jó hírem, elkészítettem életem első on-board videóját
Már töltöm a YouTube-ra belinkelem ha fent lesz.
Előremenően... ez egy szerviz út két falu között eléggé rövid te tele van csiki-csuki kanyarokkal meg bukkanókkal nagyon szeretem bár eléggé veszélyes van pár murvás kanyar.
Valahogy a tempót nem éreztem ma idegesített a kamerának a tudata
Kamera: Kb 4 éves HP fényképező igen keményen felragasztózva a tankra de sztem tűrhető
Sporttúra kategóriában asszem a tavalyi nagy motrrevü tesztben verte a mezőnyt szinte mindenben.Ha nem vadén pályázós akkor rendben lesz nagyon a gumi.Bár birja a lightos pályanapot is párszor.Igaz az alpokban asszem FR egész szépen megcakkozta a szélét.
Acél bölcsővázat kellett volna kicsit megigazítani. Megigazították. Én csőszerelő vagyok, de azt a gányolást. A repedéseket pár helyen be sem hegesztették, mondták, h bele lehet dobni a csavarokat a blokkba olyan pontosan áll benne. Igen, majdnem mind1ikbe, csak kivétel 2őbe, ahova sehogy sem tudtuk, meg hasonlók. Ezért ha jobban átnéztem volna ott, és nem pedig örültem volna neki, h megcsinálták, 1000 forintot nem adtam volna, nemhogy 40000-ret...
Asszem átállok minhelin PR2ct-re.Sokan dícsérik.Na nem pályázóskevesetmenők. Remélem nem kopasztom le a közepit 20k alatt de oldalt van tartalék.Hátsó má megvan mert kopottas ami fenn van de lusta vok leszedni.Talán 16e ig még birja mintával.Elsőt még meg kéne venni de ahhoz meg píz kéne.Most a metz M3 ami van 1,6-on áll kiváncsi vagyok meddig birja.Kéne még azt a 6-700-at neki míg felkerül a 207-es után a PR2ct.
KB ennyi kivácsi vagyok én is mit muzsikál mert a használt pályázós gumik nembejöttek nekem.
Na Koma akkor valamikor Balaton vagy valami....
Szarj le mindenkit, azt vedd meg amit jónak és magadénak érzel és ami a szerelőd (akiben bízol) szerint is jó.
Amúgy szerintem annyiért nem drága.
Remélem mihamarabb nálad lesz a gép és kerülünk egyet.
Egyrészt! Ha azt veszed,hogy 2009/8.-havi (ami a piacon lévő motorok legfiatalabbika),valamint kevés km-el, és fehér színben akkor már nem is olyan sok az a sok!
Általában igaz a mondás,hogy olcsó húsnak híg a leve! Ha valami túl szép ahhoz hogy igaz legyen,valószínűleg nem az! Ezt ne feledd!
Van jó hírem, elkészítettem életem első on-board videóját
Már töltöm a YouTube-ra belinkelem ha fent lesz.
Előremenően... ez egy szerviz út két falu között eléggé rövid te tele van csiki-csuki kanyarokkal meg bukkanókkal nagyon szeretem bár eléggé veszélyes van pár murvás kanyar.
Valahogy a tempót nem éreztem ma idegesített a kamerának a tudata
Kamera: Kb 4 éves HP fényképező igen keményen felragasztózva a tankra de sztem tűrhető
Voltatok tegnap rosszalkodni?
7 végére valami terv?
KB ennyi kivácsi vagyok én is mit muzsikál mert a használt pályázós gumik nembejöttek nekem.