Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mivan mi?
Szevasztok Mesterek!
Itt sem vagyok még is szóba jövök. Szökőévente benézek ide, motorozni semmi időm, már-már annyira,h. belémbújt egy gondolat is, hogy eladom...
De neeem , ha egy kicsit is gurulok a géppel is megmarad nekem
+ bejött az is, h. mindenki összetöri magát körülöttem motorral, s csak kapom itthon is, h. hát nem kéne meg ilyenek...
De most karierépítés a project hogy a jövőben minél több időm legyen az ilyesmire.
Ezért nem vagyok mostanság itt.
Üdv!
Jó,az egy dolog hogy hol mennyiért lehet venni,és hogy ő mennyiért vette! Amúgy meg nem akarom eladni! Ez megmarad már nekem! Ez tetszett,kevés a km, jó az ár. Az új k9 már nem jön be! Ez meg kellett,megvettem és ezzel ennyi! Meg vagyok róla győződve hogy jó vétel volt! A többi már csak szartologatás, nem igaz?
Rendicsek...megbesz..
Igyekszem Menáger Úr!

Erre hajtok, hogy minél előbb fejlődjek tovább...
Nekem bármikor jó, a lényeg, hogy jó idő legyen és részt vehessek rajta!
Parát dobd félre!
Felejtsd el, semmi jóra ne vezet.
Motorozásra koncentrálj ne a "bugyuta" gondolatokra.

Jobb lesz így.

ennyi................
Esetleg megsérült a kompjúter. Kábelszakadást / sérülést egyszerű ellenőrizni. Ahogy azt már a generátorkábeleidnél megbeszéltük, ugyanúgy.
Joe-Z Mester!

Lehetne majd egy olyan kérésem, ha összefutunk legközebb, hogy kipróbáljam a te gépeden lévő sebességmérő kábelt az enyémmel?
Mert ha a tieddel mérné a sebességemet, akkor tudnánk, hogy csak új kábel kell...
Viszont ha azzal sem jó, akkor máshol kell keresni a hibát...

Nem nagy dolog, csak egy csatit kell széthúzni és egy csavart kivenni...
Persze, csak ha benne vagy TE HULIGÁN!
Üdv Gixerbanda!

Motorral minden príma, és nagyon jó minden, csak még bennem van jócskán a para...
DE ÁLLATI JÓ VOLT ÚJRA NYEREGBEN! Ma is olyan jó volt reggel újra a géppel jönni melózni...

Viszont egy probléma még van...nem jelzi a sebességemet a műszerfal...
Már a bal oldalon a fogaskeréknél lévő csatit megnéztük, de azon nem látszik semmi sérülés...
EGYÉB ÖTLET VALAKINEK?
Köszönöm Uram!
cső-cső
hallod,meg tudod adni a számod?nagyon kéne.
kösz előre is.
Szevaa Speed!

Sajnos nekem augusztus 20.-a nem jó a 2.Ecsegbulira, mivel a multkorin valahogy úgy beszéltük, hogy augusztus első hétvégéjén tervezzük a 2. fordulót.
Így én már augusztus 20.-ára elígérkeztem egy barátom születésnapjára Győrbe...
Szóval szerintem eltoljuk későbbre, de jó volna tudni, hogy kinek mikorra lenne okés az időpont...
Köszi szépen Dawe...
Nekem is jobban tetszik már így egyben...
Mi nem láttunk semmi rendőrautót de még kanyarba ilyen bevágást se most nézem képeket hogy elég látható helyen van lemurvázott hely van előtte kanyarból simán látható mi mégis elkerültük
Felőlem oké!
Ezt láthattuk szombaton és meg is kell örökíteni az utókornak!
Onbóóórdd videjót is csinálhatunk miközben "vonatozunk"!
Rendben, benne vagyok esőmentes napon tolhatjuk!
tegnap volt az utsó forgatási nap.elpakolás megvólt...novemberben a mozikban leshető
Dokinak már mondtam. Én rég rájöttem,hogy ugratni nem csak krosszmotorral lehet! Meg az gixxerrel is csak megfelelő tempó kell
Megjátszuk!

Összevágunk belőle egy jó kis videót!
1.Lorenzo
2.Stoner
3.Rossi

Szeva Gépészem!

Én is élveztem a környezettanulmányt felétek, a finom kis baszatást még inkább. Kell kamera legközelebb és felvenni mikor ott eldobbantunk. PILISI TT .
Nem megy a TV-men.
Petikéééééém!

Na mi a pöcs van?!
Örültem,hogy eljöttetek felénk tegnap jót gurultunk, meg kicsit lehetett állatkodni is