Mivel én csak az ifjú titánok szemszögéből tudok nyilatkozni: ez a gép azért veszélyes fegyver, mert nagyon gyorsan alá lehet becsülni a féktávokat, főleg egy kezdőnek. Amikor megvettem, és bejárattam a motorom, nagyon érdekelt az, hogy mit bír végsebességre. Tudniillik engem a csúcssebesség, és a kanyarban való mélyre dönthetőség vonz, de ipariba. Emlékszem, tavaly december 5.-én, hajnali fél egykor futottam az akkor aktuális, személyes sebességrekordomat, a 260 km/h-t (ez óra szerinti adat). Mára már összeteszem a két kezem, hogy nem jött közbe semmi sem. Fagypont alatti hőmérsékletű úton nemtudom, hogy hogyan állok meg, ha beüt a baj.
.én nem vezettem fel ezt a dolgot hanem egyből a mélybe ugrottam.imádok mocizni!fagyálló vagy ilyesmi nem kell?
Télen van, aki időnként beindítja a motorját, én nem szoktam. Hadd pihenjen márciusig.
Előtte milyen motorod/motorjaid voltak?
de köszi.neked milyen mocid van?
És mért traktálod szegényt ilyen őőőőőő marhasággal.Menni kell vele rogyásig télen is ami belefér.
Kérdezd szobacicát.
És fagyálló kő bele rózsaszín legalább -15-ig.Mé?Me csak.Írják a gépkönyvben a majom sárga mérnökök.
Olvasd el.