Ez úton több motoros társam nevében szeretnék köszönetet mondani a 2011.-es Bajai Suzuki tesztnap szervezöinek, a jó szervezésért és a vendéglátásért! Az új GSX-R600 L1 szerintem kiváló finomitáson esett át. , a fék nagyon hatásos, a gyorsulás alapról könyedén kiforog, a motor rezonanciája csökkent, kanyarodás pontos és könyen átdönthető. Nagyon tetszet a gép ! .
Jaja...álmodozok....
Amíg te répázol valahol...addig én verem neki....különben több van benne mint a képen...most tekertettem vissza, hogy megspóroljak egy szervízt! , ,
Inéttől már csak húzom neki.....
Szia Anyuka!
Nekem volt az előző motorom eladásánál ilyen, baszod, ez a hűtőszekrénytől a színestévéig kirámolt volna a házból, csakhogy övé lehessen a motor.... mikor mondtam neki, hogy egyszerűbb lenne a telekkönyvben a nevet átírni az enyémre, akkor elhalgatott de hálistennek nem én fizettem a telefonszámlát.
Sajnos egyre kevesebben ismerik ezeket a jó minőségű, zártkörű bulikon (MNB) nyomtatott nagycímletű papírdarabkákat nagy mennyiségben.....
Saját tapasztalatom alapján, ha valami hirdetsz neten, akkor a magyar ember nem érti azt, hogy HUF meg hogy Eur. Küldözgetik az cserealapokat e-mailre. Elején poénnak vettem, de egy idő után rájöttem, hogy tényleg komolyan gondolják!
Legjobb cserealapok. 3 kutya, kutyaházastól( képeket is küldött), lopott motoralkatrészek, ajtólapok, konga és már komolyan vártam, hogy mikor jön a következő vásárló, aki a saját anyukáját kínálja cserealapnak.
De komolyan mondom a vásárlók nagy része hiába magyar szerintem magára vehetné 1-2 etnikumcsoport nevét.
A Brembo biztos jól mutat a kávézó előtt! Café racer!
Amúgy biztos jó a gép, de a design nekem nem tetszik....
Blokktartó vagy mi ez amúgy?
Tankolniii?
Sosem tankoltam....toltam idáig
Amíg te répázol valahol...addig én verem neki....különben több van benne mint a képen...most tekertettem vissza, hogy megspóroljak egy szervízt!
Inéttől már csak húzom neki.....
Akkor igyekezz...addig is egy kis kedvcsináló :
Nekem volt az előző motorom eladásánál ilyen, baszod, ez a hűtőszekrénytől a színestévéig kirámolt volna a házból, csakhogy övé lehessen a motor....
Sajnos egyre kevesebben ismerik ezeket a jó minőségű, zártkörű bulikon (MNB) nyomtatott nagycímletű papírdarabkákat nagy mennyiségben.....
Miaszarez? valami mákdarálókar?
bip-bip-bip
Saját tapasztalatom alapján, ha valami hirdetsz neten, akkor a magyar ember nem érti azt, hogy HUF meg hogy Eur. Küldözgetik az cserealapokat e-mailre. Elején poénnak vettem, de egy idő után rájöttem, hogy tényleg komolyan gondolják!
Legjobb cserealapok. 3 kutya, kutyaházastól( képeket is küldött), lopott motoralkatrészek, ajtólapok, konga és már komolyan vártam, hogy mikor jön a következő vásárló, aki a saját anyukáját kínálja cserealapnak.
De komolyan mondom a vásárlók nagy része hiába magyar szerintem magára vehetné 1-2 etnikumcsoport nevét.
Üdv: Norbi
Mondtam neki, nem én kezdtem
Telefonon annyian tudnak venni bármit, de mikor el kell menni 100km-re arrébb megnézni, az már nem megy