Fura vagy..ugyanarról beszélsz egy mondaton belül, de közben tagadni próbálod a mondatod első felét, a másodikkal...na mindegy..én nem értem a túrások lassú észjárását......
a nagyon lassú észjárását....
Csoda,hogy bírom a gépet,meg megy is alattam
Csak ott a bibi,hogy nem tudom hányezer rendőr van itt,és az éveimet sem pazarolnám rácsok mögött.Plusz pár km a kapitányság,tűzoltóság és a közelben vannak a mentősök is
Legalább kéznél vannak.Én csak itt próbálgattam lakó és pihenő övezetben (5-6 km ) elejéig. Hogy nem volt ennyire súlyos a játék? Meg a szalonba nem adtak rendszámot?
Nekem nem volt ennyire súlyos a játék...
De ismerem a sztorit, párezret lenyomtam rendszám nélkül, közúton!
Csak nagyon kicsit kell behúzni,mert annyira kint fog,gondolom normális.Nagyon kell szokni,kicsit odatéptem 1-be,105,megláttam az órát,meg az utat,csak úgy pattogtam rajta,mondtam is,hogy sose állok meg. Természetesen rövidgatya + póló.Na,azért bukó volt rajtam
Utána kicsit nyugisabban visszafelé,de azért ott is súroltam azt a bűvös számot.A lakóknak nem tetszett,le akarták lesni a rendszámot,de rábasztak,mer az nem van
De nekem így elsőre félelmetes volt
Meg mögém ültek,hogy fúú,motor.Kerszteződésnél megálltam,és elkezdtem oldalra dőlni.Éreztem,hogy valami nem fasza,de nem bírtam megfogi,szerencsére ő is letette a lábát.. Azért nem mehet minden elsőre. De az kicsit zavar,hogy nem tudok normálisan keresztbe fordulni az úton.Mondjuk még egyáltalán nem érzem a motort.
Ma már nem jelent túl nagy erőfeszítést. Idővel te is rájössz, hogy hol lehet a legkisebb erőfeszítéssel a leghatékonyabban kiszedni a mocit!
Tudok normálisan,ésszel motorozni. Nem szoktam tépni a szarvát.
Majd megbarátkozok vele,most már tuti nem adom el,hogy vegyek egy hornetet.
szoba: Ja,nem utassal,de az is csak egy próbakör volt,egyenesen mentem végig