Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem villany is van,meg kedv is...igaz én nem fel,hanem leszerelem a motyót..de a szerelés az ugyanaz
Üdvözlet mindenkinek!

Szerintetek milyen olajra váltsak? Most Castrol van benne de nem jóó
Leginkább pálya használatra kellene..
a tank alatt hol pontosan?
nemtoom, de a tank alatt megtalálod
Sziasztok! Festőnél vannak a motor kerekei de nem tudja a festő hogy mi a színkódja a motoromnak (fehér). nem tud nekem ebben valaki segiteni? Mi a kodja a gixxer 600 K4 fehérnek?
ok csak egyszerusiteni akartam a dolgot
Párom is drágálotta. Sajna nem értek a házibarkácshoz, szal meg kell venni az ilyesmit.
Én is néztem ilyen. Nagyvason csak szögletes volt 3300ért, ezek amit te néztél meg drágállottam, így csináltam inkább itthon, célnak megfelel. De az biztos, hogy szépek azok amit kinéztél. felrakás 2 perc.
No akkor rakok fel énis képet.
Valami ilyesmi kerül rá:
Van még egy kérdésem: a fényvisszaverő fekete felnicsík milyen színű fényt ver vissza?

Gondolom szemcsék vannak benn az fénylik? vagy milyen lehet...
Ilyen időben nemcsoda. hétvégén ledobtam én is a gyárit róla, csináltam ,,sufnituning tartót" szerintem jó lett. Majd rakok fel képet.
Nekem sincs kedvem kimenni a garázsba, pedig fel kéne szerelni a rendszámtartó konzolt. Villany van, kedv nincs.
Na jólvan ám...
Hi,
garázsban nincs villany?
Azért ennyire ne nézzetek lámának Csak furcsállom, hogy nem jól látható helyen van. 10 napja ha itthon a vas, még nem lestem meg mi lapul a tank alatt. Sv-n könnyedén állítható volt meg az eddigi moccjaimon.

A helpet köszönöm szépen, gondoltam, hogy ott lesz valahol. Csak ebben a fránya esőben nem volt sok kedvem a sötét garázsban keresgélni, ezért tettem fel a kérdést
Az azért nem olyan egyszerű. A légszűrő meglesése plusz 7-8 csavar eltávolítását igényli.
Na jó de aki azt sem tudja, hogy hol a csavar az gondolod azon a kis résen fogja tudni állítani? Így van rá 50% esély, hogy a szivató csavarját kezdi el tekergetni.
a 600 asnal nem feltetlenul kell felemelni a tartalyt meglehet oldani egy kis kinnal az alapjarat korigalast
Ahhham, köszi. Ma meglesem. Gondolom tankot kell felnyitni, de érdekes megoldás... Legalább meglesem a légszűrőt is.
A tank alatt van. Bal oldalt kissé hátul.
Sziasztok! Meg tudnátok mondani h K5 750en hol van az alapjárat állító csavarja? Szégyen, de nem találom. Gondolom 600on is uo. van.

Előre is köszi!
Ő a Power Commandert kérdezte.
Hát, arra tuti nem. A régebbi szívlámpásokra.
Hali

Aki AGRAS-al üzletel figyeljen, Nekem eladott 2008-as
bukógombát 2005-ös nek!

Attila
hallo nem érdekel véletlen valakit egy tuti jo robogo ?
szerintem arányos áron
130 e
yamaha ovetto