Sziasztok! Festőnél vannak a motor kerekei de nem tudja a festő hogy mi a színkódja a motoromnak (fehér). nem tud nekem ebben valaki segiteni? Mi a kodja a gixxer 600 K4 fehérnek?
Én is néztem ilyen. Nagyvason csak szögletes volt 3300ért, ezek amit te néztél meg drágállottam, így csináltam inkább itthon, célnak megfelel. De az biztos, hogy szépek azok amit kinéztél. felrakás 2 perc.
Azért ennyire ne nézzetek lámának Csak furcsállom, hogy nem jól látható helyen van. 10 napja ha itthon a vas, még nem lestem meg mi lapul a tank alatt. Sv-n könnyedén állítható volt meg az eddigi moccjaimon.
A helpet köszönöm szépen, gondoltam, hogy ott lesz valahol. Csak ebben a fránya esőben nem volt sok kedvem a sötét garázsban keresgélni, ezért tettem fel a kérdést
Na jó de aki azt sem tudja, hogy hol a csavar az gondolod azon a kis résen fogja tudni állítani? Így van rá 50% esély, hogy a szivató csavarját kezdi el tekergetni.
Szerintetek milyen olajra váltsak? Most Castrol van benne de nem jóó
Leginkább pálya használatra kellene..
Valami ilyesmi kerül rá:
Gondolom szemcsék vannak benn az fénylik? vagy milyen lehet...
garázsban nincs villany?
A helpet köszönöm szépen, gondoltam, hogy ott lesz valahol. Csak ebben a fránya esőben nem volt sok kedvem a sötét garázsban keresgélni, ezért tettem fel a kérdést
Előre is köszi!
Aki AGRAS-al üzletel figyeljen, Nekem eladott 2008-as
bukógombát 2005-ös nek!
Attila
szerintem arányos áron
130 e
yamaha ovetto