Gumibárónál vettem. Elől az új van fent hátul még a butított, de ez is nagyon kontrollálható. Ma reggel szemerkélő esőnél húztam egy kövéret, a hátulja megindult kifele, de kis gázelvétellel visszajött a hátulja. Mindezt úgy hogy fikarcnyira se éreztem a veszélyt hogy nem tudom megfogni. Utána gondolkodtam modjuk hogy dehülye vagyok, vizes úton mit akarok?
Akkor nem kérdés, a BT-014 nagyon szar gumma! Bt-016-ot ajánlom szivesen, a butított változatot használtam, azzal se volt semmi gond, most a fullosat vettem meg.. Igaz hátul még a butított van fent, míg bírja vagy 1000km-ig Ne feledd, a gumi az egyik legfontosabb!
Jaja meg egy liter tejet is hozunk :) nem tudom még nem találtam ki hogy hova merre hány m de ha van rá kedv akkor elég kigondolnom. mondom akit érdekel, az oda irjon amit megjelöltem.
LSL, kb 35ezer ft a kit és a gomba, szóval nem olcsó.. Én vettem még a vasra külön gombát is az idomokhoz
Van itt közületek olyan akinek 600 k6-k7 -en olyan bukógamba van aminek a konzolja a deklire megy?
kérdés:
maradni akarok a "gyári" guminál 1nlôre, 50ért BT014 ismét vagy vállaljam be BT015öt 65ért?
köszi
(hétvégi fotó)