Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gumibárónál vettem. Elől az új van fent hátul még a butított, de ez is nagyon kontrollálható. Ma reggel szemerkélő esőnél húztam egy kövéret, a hátulja megindult kifele, de kis gázelvétellel visszajött a hátulja. Mindezt úgy hogy fikarcnyira se éreztem a veszélyt hogy nem tudom megfogni. Utána gondolkodtam modjuk hogy dehülye vagyok, vizes úton mit akarok?
Tutis: BT-016 fullos gummát hol vetted? És mi pénz volt? :) Majd tapasztalatokra kíváncsi lennék hátulról is!
deklivédőt agras árult itt, bukógombát pedig dangernél, www.danger.hu
hon?
Inkább vegyél rá yoshimura deklivédőt 15ezer körül meg vegyél egy valtermoto bukógombát 14ezerért...Így az idomon is lesz védelem meg a deklin is..
azt tudom. de arra gondoltam hogy esztergáltatok bár nem tudom jo ötlet e. de az enyémre 43 lenne ezek hülyék
Nekem van, igaz k8
LSL, kb 35ezer ft a kit és a gomba, szóval nem olcsó.. Én vettem még a vasra külön gombát is az idomokhoz Fő a biztonság
Sziasztok?
Van itt közületek olyan akinek 600 k6-k7 -en olyan bukógamba van aminek a konzolja a deklire megy?
megjött, válaszoltam
eddig nem jött semmi
tutiskukacfreemailponthu vagy tudjagkukacgmailpontcom
Yes, azonnal.
Nem, elküldöd újra?
Küldtem neked tegnapelőtt e-mailt, megkaptad?
thx még1x, rákérdezek..
gumibáró:06-30-307-4748 - remélem még van neki
köszi! a 62es árról tudnál dobni contactot?
Akkor nem kérdés, a BT-014 nagyon szar gumma! Bt-016-ot ajánlom szivesen, a butított változatot használtam, azzal se volt semmi gond, most a fullosat vettem meg.. Igaz hátul még a butított van fent, míg bírja vagy 1000km-ig Ne feledd, a gumi az egyik legfontosabb!
természetesen 016 csak elgép
Már elnézést de hülye vagy? BT-016 van 62-ért (a fullos változat) vagy pirelli dragon corsa III. 65-68-ba, Te meg szar gumit akarsz venni?
sziasztok!
kérdés:
maradni akarok a "gyári" guminál 1nlôre, 50ért BT014 ismét vagy vállaljam be BT015öt 65ért?

köszi
My bike is ready for RIDE.
(hétvégi fotó)
Lusták vagyunk Te gyere ide, ne mi oda
Jaja meg egy liter tejet is hozunk :) nem tudom még nem találtam ki hogy hova merre hány m de ha van rá kedv akkor elég kigondolnom. mondom akit érdekel, az oda irjon amit megjelöltem.
Mit értessz kissebb gurulás alatt talán,hogy leugrunk zsemlemorzsáért a muternak . . . .