.
,
Én most cserélem le brembóra ám még az apám faszát is bizoooony!
az nem baj hogy még a gyári féket sem koppoltam rendesen, vagy ha igen, ordas pofáraesés lett belőle (kanyarban, kanyar előtt, után...egyenesben), de azért kell az eloxált rövid fékkar, meg a karbonmintás hátsósárvédőőőőő.....
Persze ha el kell menni 2 kocsi között bárhol, már megy a totózás!
nem sajnálom de ha kinnya van valami akkor rögtön MINŐSÉGI cuccot kap
komolyra forditva a szót téleg meg kap mindent amit kér,és kinek mi a dilije........ezért nek mell le szólni senkit........ha a srácnak nem tetszik a tiltás,akkor az az ő problémálya,majd meg oldja,vesz másikat
az orosz picsa (rtimuff) viszont szépen
én is szeretem ha szépen csattog,tilt 1 motor.......a k3-ig nem az igazi valjuk be
mert az elődöknél ha jól tudom a gyujtás baszakodik a fordulatszám limitben........00-tól-K3-ig pedig az inyekcion.tehát el veszi a benyót
és 1 ki könnyitett blokk sosem fog ugy szólni mint a nagy tesók.....de téleg,ki a tökömet érdekel
amugy téleg nem tilt ugy mint más motor de én szeretem
mert ha szerelési vagy javitási vagy tanács téma van,napokig semmi a totyikon
vagy mindenkinek tökéletes a motorja,vagy fogalma sincs miről is van szó
nállam pl.minden évben van motoros találozó szervezve....és el is megyünk más hová is......itt még nem láttam olyan nagy össze zendülést hogy valaki szervezné......pedig benne lennék......esve-kelve de el mennék
De attól még... Legközelebb, ha látsz, azért gyere oda köszönni, fordított esetben én is így teszek.
Asszem.
Szeretnéd, ha kullantanék neked még? Vagy mi a vágyad?
Te beteg állat....