Ezt minden parkolóban megerősítik ugye?
viszont nagyon segítőkészek.
Meg a Zolit is.....
a háromhengeresset....
A tankon lévö jel fasza már látom!Ebay -röl kicsit nehéz gyári matricát rendelni, azt csak a gyár ad el, legfeljebb ha valaki vett egyet, de nem használta fel akkor azt....
Kicsit nehéz lenne megnéznem megaztán annyira nem vagyok rá kíváncsi (nekem is van nem is egy...), mert külföldön vagyok, de nyáron, vagy tavasszal, vagy összel mehetünk egy kicsit.....
Müszaki az nem gond, csak az igazoltatásnál a rendörbácsi....az a gond, ha ö úgy akarja.....
Nem megy a hosszú ö, meg ü, mert nem tudom hol van ezen a kurva billentyüzeten.
Fesszabot nézesd meg, hogy garanciában cserélték -e mert azzal bajod lesz, olaj+szürö koppra cseréld, ne fuss túl vele a 6000 km-en, gyertyákból vegyél bele irridiumosat ha tehed, nekem azt elég volt 36.000 km-enként cserélnem, kupplungnál mikor koppon mész (pl...), és meg-megugrik a gép egy kicsit (csúszik a kupplung...) azonnal csere, mert akkor még csak a kopó van oda, késöbb már drága lesz.
Szelephézag ell. valamint beállítás, ha kell 24.000 km -enként. Ha sokat mész vele (reményeid szerint....) és érzed, hogy gyengébb a blokk, nem úgy húz stb.... akkor is érdemes megnézetni, mert egy szelephézag beállítás után faszán helyreáll a rend. Valamint, ha teheted 98 -ast tankolj, azt nagyon szeretik ezek vagy legalább minden 4.-5. tankolásod az legyen.
Volt ezeknél a modelleknél fékvisszahívás is az elsö fékmunkahenger+tartály+csövek tekintetében (legalábbis nálam ezeket cserélték garancián túl, de költségmentesen) nézz utána nálad ez megvolt -e, mert fontos mint kurvánál a seggmosás!
Na mindegy...remélem sokszor fogsz pofáraesni a motorkáddal, persze csak kicsiket, hogy éppen csak szar legyen...ja igen!
Ha rám hallgatsz veszel rá egy saláta (utángyártott) idomgarnitúrát akár az ebay -ról, és azzal a ruhával gyakorolgatsz, mert elöbb utóbb fröcsögni fog a müanyag meglátod! Amúgy sok szerencsét hozzá, mert arra kurva nagy szükséged lesz, majd figyeld!