Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
46rossi már próbáltam az iwiw-en de nem találtam!lehet én vagyok béna nemtom!
Orfű felé mindenképpen nézzetek el....
Sziasztok!

A gsx-r k6 indexeit rá lehet tenni egy GS500F-re?
Ha nem,van olyan indexes suzuki tükör,aminek ugyanolyan a felfogatása,mint a GS500F-nek és rá lehet tenni?
Várom válaszaitokat!

Üdv
Hali!
Nem régiben írtam, hogy SRAD találkozót szeretnénk összehozni.

Időpont: Augusztus 1. (szombat)
Helyszín: Pécs és a Mecsek
Kiindulópont: pécsi Tesco parkoló 13:00-kor
Program: Ismerkedés
Gurulás a Mecsekbe
Mecsekpihenőnél dumadélután

Ha valaki tud egyébb elfoglaltságot az írja meg nekem!
Jójó! Igazad van! Az injektorsoron... Nekem is K2-van...
Szerintem keresgélhetnéd egy ideig a krabisort egy K2-es gixeren.
Tankot leveszed, és a karbisor bal oldalán van a csavarja. Üzemmelegen állítsd be a rendes alapjáratra!
Környezetvédelmit bárhol ki tudják szedni, de a tuninhoz már kell mondjuk egy Power Commander is...
Én biztos visszavinném az előző gazdájának....
Ez mindenki számára világosnak kéne legyen. De nem az.
Én csak egyet nem értek. KisTunning itt él közöttünk. Tudja, hogy segítünk. Miért nem kérdezett meg minket a vétel előtt? Minket! Akik pártatlanok vagyunk. Nem a havert aki eladja a motort! Hanem akinek nincsen érdekeltsége. Ha berakja a képet egy pillanat alatt kiderült volna, hogy nem jó vétel. Én azt mondom ha az a motor egyenesen megy és működik a futóműve akkor ér max. 800 000-et.
Szerintem.
az én motorom 9 hónapos összel 3600km-el állítottam le tavasszal szezonkezdésóta mentem vele 11000ezer km-et és és szinte csak hétvégén használom hétköznap max elugrok ide oda a lakhelyemen belül most 14000ezren áll az óra! és tényleg nem megyek sokat! szóval ezek a 10-en párezer km-ek a 4-5éves sportmotorokban 1000%ék h nem valósak!
nem de ha 3 motor alkatrészeit látod rajta akkor hagyd ott azonnal!
Tehát kapjam szét a blokkot minden motorvételnél?
biztos hogy nem lehet igaz. gyorsan elmesélek egy sztorit amiből látszik hogy ezek a km-ek mennyire nem igazak: tudja mindenki hogy nekem is ilyen vasam volt én 10500km-el vettem meg. Amikor megvettem kicsit gyanus de ugy voltam vele hogy m,indegy csak jó legyen. Nem is volt vele baj sikerült minden baj nélkül elmennem vele 12000km-et. Eladtam májusban és most egy két-három hete hivott a srác hogy hajtokar csapágyas lett a motor. Levoltam döbbenve nem is akatam elhinni utánna hiv egy pár napppal késöbb és mondja hogy széthuzták a blokkot és minden dugó levan könnyitve ill. a hajtókarok is átvannak alakitva. 200e Ft lesz neki mire kész lesz. Ezér kell átnézni mindig a gépet mielőtt megveszi az ember!
én ettől messzebre megyek: ez egy K4 750 faridomja, a féktárcsát nagyon sok km után szokták csak cserélni persze használattól függően változik ez is
Szeva.
Náluk próbáld meg:

06705850436-Ricsi bontó
vagy ha Ricsinek nincs akkor:
06705008881-Sugo-Motors
szép volt de vennem kellett egy kocsit :( tavasszal megveszem a 750-es sradomat.

Neked nem volt baj a vezérmű láncfeszítővel?
Hali! A k2 gixxeren hogy lehet alapjáratot állítani? Mert nekem az 1300 +-100 helyett kb 1000 és kicsit szeretnék rá tenni !
autóknál simán műkődik az h átírják a teljes elektronikát
környezet védelem és tuning lett volna a cél, de nem biztos még h elvállalják!:(
Nincs meg az ülés amikor eladtam a motort mindent adtam hozzá!
kis tuning
A 15ezer km igaz.
De ha csak a bal oldalán csúszott okkor miért nincs meg a yoshimura sportdob amit gyárilag adnak hozzá és miért húzatta át az üléseket!
Tulajdon képen te tudod a te dolgod de az biztos hogy nagyon össze volt törve.
Tök mind1 most milyen a fényezés. Baja nincs. Nekem tetszik. Ne legyen vele semmi gond aztán jó is úgy is ősszel pályaidomot szeretnék rá.
hello
meg van még az első ülés a gsx-rhez?
Ha igen nem adod el? vagy valaki nem tudd K5 600-hoz ülést?sérült is lehet,sőt az jobb is lenne,csak átakarom alakítani,nekem nagyon puha a gyári.
Neem, csak a nagyobb tuning cégek ugrottak be mindenféle kütyüvel. A környezetvédelmit többen is meg tudják csinálni...