Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fel lehet venni gázra is, csússz hátra az ülésben hogy hátul legyen a súlypont, meg akkor kell rátekerned a gázt amikor ép megjönne az erő..
Csáó GIXXXER600K7!
Nem kételkedem a szavaidban és nem is kötekedni akarok,de elég valótlan dolgokat írsz az 1kerekezésről!
Az oké, h tudsz 2km-t kerózni, de áruld már el nekem, h egy K7-es 600-ast hogyan veszel fel gázzal kuplung nélkül? Ez engem is érdekelne, ugyanis a K6-K7 szériának gyárilag nagyon hosszú az áttétele, anno amikor kijött még az Oncsik Zoli(mocsok) is írta az 1ik Superbike-os tesztjében, h ennek a szériának így megváltoztatták az áttételét és a tengelytáv is változott amit az 1kerékkedvelők nem fognak díjazni, ugyanis még az előző model 2-esben is kerékre állt, viszont ez a model 1esben is nehezen adja elő a mutatványt kuplungal!
És neked ez megy csak gázzal kuplung nélkül és ráadásul még 2esben is?
Magyarázd már el hogyan csinálod,mert lehet h csak nekem nem megy!
Én is tanulgatom,mert nem egyszerű ezért is gondoltam egy pár foggal nagyobb hátsó-fogaskerékre!
Szóval?
Képeket sajna nem tudtam készíteni az érdekes kalandról, ugyanis a kamionos buli után fullra beázot a kis n95-ösöm...éjszaka száradt, ma bekapcs és működik, de folyamatosan világít a vakuja! ?hogy miért nemtom
Még 2benyakúton kellett hazafelé megállni és 4szert áztunk újra szarrá,de az már csak lightos eső volt,de sok. Vecséstől végig áztunk a népligetig, már nem is éreztük, a karunk már majd le szakadt és egyébb testrészek is fájtak már, alig vártuk h hazaérjünk! Ahogy begurultunk a társasház udvarára húztam egy gázt szabályzásig,majd leál, erre kiszól valaki egy lakásból, h: pihenne valaki! Nem tudtam fékezni indulataim, kulcs elfordít, pöcc-röff újabb szabályzás vagy 5mp-ig! Nesztek pihenés, mi meg itt majdnem megdöglöttünk a viharban! ;) Fél6-kor indultunk otthonról és 21:15-kor voltunk bent az udvaron!
Ha a gixer helyett autót veszünk, akkor ebből az egyedi élményböl kimaradunk és csak 1unalmas esős utunk lett volna! :D
Éljenek a Motorok és gazdáik!
Bocsi a regényért!
komolyan a kamionok magasságáig ért a vízfüggöny és maguk előtt kb. fél kerékmagasságnyi vizet toltak...na mondom ha ez nem löki ki alólunk a motort akkor semmi! Gondolom nem kell leírnom az érzést milyen volt...kb. mintha a Niagarába hajtottunk volna bele, párom próbálta kézzel törölgetni a plekómat,de semmit sem láttam így sem! Na ezután állt a víz bennünk a ruha alatt szó szerint, még a bukók is beáztak akkora vol a vízfüggöny! Majd jött a benyakút, ahol a kerék 1/3-a eltünt a bejárón, a motor okádta a gőzt és begurultunk majd leszáltunk egy rakás jéggel együt és mindenki minket nézett és kérdezték h jól vagyunk-e! Az egyik faszi felajánlotta h száljunk be a kisbusszába száradni,melegedni, nagyon jó arc volt! De inkább átöltöztünk szárazba és 1óra után tovább indultunk!
Szóval úgy nézett ki a dolog, hogy ha időben beérünk kisújszállásra és elkanyarodunk pest felé, akkor a vihar elé kerülve elmenekülhetünk előle!Ezért húztam neki mint a barom, és sikerült is a terv mer épp hogy elkezdett szemerkélni amikor már kisújt elhagytuk, így leszartam mindent...húztam neki ahogy a csövön kifért, mert a visszapillantóba láttam h fekete az ég és ha ez utólér végünk! Volt 1tábla amin ez állt 4km benyakút, és mintha 1rajtvonal lett volna, mert ahogy elmentünk mellette, már le is szakadt az ég és már előttünk is fekete volt az ég, kb 2perc és már borsónyi jég esett,de mint a barom, úgy fájt mint állat! Póló és rajta dzseki volt rajtunk és farmer...kb. 2-4méter volt a látótáv és 50km/h még az autosok is lépésbe mentek. Már úgy éreztem h annyi víz van az úton, h szinte nincs tapadás, komolyan beféltünk....és jött a mégrosszabb...egy 5-6 db kamionsor amik úgy néztek ki mint a katasztrófafilmekben a szökőár amikor jön feléd.. :/
na behülyült a telóm....újraküldte az elözőt v 3szor...sorry
Jó reggelt Gixeresek! :D
Lemaradtam a fórumozásról tegnap,mert vidéken voltam...de most visszaolvasgattam mindet.
Először is gixerdawe-nek szeretnék gratülálni a sikeres vizsgához! ;oD Király vagy! Remélem Szarvasról átgurulsz a jövő 7végi kisúji motorostalira!?!?:) Sok balesetmentes km-t! ;)
Lemaradtam a fórumozásról tegnap,mert vidéken voltam...de most visszaolvasgattam mindet.
Először is gixerdawe-nek szeretnék gratülálni a sikeres vizsgához! ;oD Király vagy! Remélem Szarvasról átgurulsz a jövő 7végi kisúji motorostalira!?!?:) Sok balesetmentes km-t! ;)
Skacok....tegnap nem semmi volt ez a kis közel 500km-es vidéki túránk...BAKKER!
Tegnap reggel 5-kor gyönyörű idöre ébredtünk reggel az asszonypajtárssal, no felhő, no szél, és már látszott, h napos idő lesz! Így készülődni kezdtünk ahogy terveztük...kv, pakolás, kv, majd lementem telelökni a gixert petróval és felcsavaroztam páromnak egy bőrszíjat a tanksapira, amibe pont úgy tudott kapaszkodni h beledugta a kezét és támaszkodott, tehát nem kellett úgy figyelnie fékezéskor és gázadáskor!;) Nagyon bejött neki, úgyhogy megvesszük a kapaszkodót a VAS-ra, legalább nem úgy kellett most kuplungolnom, mint aki most tanulja! ;D
Jó volt az út és már jobban bírtuk kényelmileg is!;D Hazaértünk, kaja, pia, dumcsi, majd lemostam a drágámat és még 2órát kb. tisztogattam, és gyönyörű csilli-villi lett...majd fél 6 tájban go haza,mert ESŐRE ÁLLT A DOLOG....HÁT NEM CSAK ÁLLT... :/
Én is úgy gondoltam.
pályán gondoltam
Persze.
de motorallllllllll?
Amúgy most beszéltem dawevel, és megyünk majd kecskeméti gokart páylára, amint megkapja a jogsiját, ill ahogy a munkám engedi. 1000 ft/20 perc, 5000/nap.
Mármint, még jó, hogy kérdezzem meg?
még jo
Öcsém van, megkérdezhetem, bár szerintem fölösleges. Nem vagy az esete.
elenszoolgáltatásssssss?
van jo hugod ..?
ara vevő vagyok vagy nővér...... .
oké főnők . . . . . . .
És hogy álltál neki szétvágni? Honnan szereztél perforált csövet, mekkorát? Mivel rögzítetted, és hogy rakod vissza az eredeti belét.
Megcsinálhatnád nekem is némi (nem nemi ) elelnszolgáltatás fejében.
A lamelláim a nagyobb gond gyorsulásnál, de azért elverhetlek, ha nagyon akarod.
jaj lesz időm ja mindig el marad
de híd el sokkal jobb igy és jo a hangja .. elöte nekem k1 em volt az igy ment mind most a srad herélt kip..........
a siráso barátom meg se közelit heti gyorsulásban az enyémet a gyári dobbal híd el ég és föld a kettő.. .
majd más nem 1 én egy verseny
Köszi a jókívánságokat!