Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tud valaki véletlen srad hoz robantoit rajzot a karbi sor tetejéröl..?
ahol vannak a membrán vezérlök vagy mik....
álitolag az is szopathat ha szakadt csak nem tudom hogy szedjem szét még szét e esik .....
klassz fotok
hello aszem én le kel hogy mondjam a talit szombaton . .
mert cseréltem gyertyát de még mindig ha oda huzom neki el megy egy vagy kettö henger utána .... szoval szerelö most lehet megrendelem a vákum membránt de az a héten bizti nem ér már ide
szoval szivás ..... sajnálom nagyon szét is basz az ideg hogy mi lehet vele na meg ez miadt is ..
Köcce srácok.
F.Fabbri félig sötétített bubis plexi...
kiikiikiib@szott szép
Milyen plexi van fennt neked ?
Jó képek.
Pár kép...
Én most raktam fel egy /orosz/-mura-t
Akkorát szól,mint 3 arrow... na meg olyakat durran,hogy majdnem leestem a motorról .
Bár,hogy mit kell állítani,vagy mit nem azt nem tudom
de gondolom csak nem szarik be
A legfontosabb dolog, hogy 2004. május 1. óta az EU-n belülről érkező cikkekre NINCS se VÁM, se ÁFA! Angliai eladóknál viszont érdemes vigyázni, mert az "Item location", azaz ahonnan küldeni fogják, sok esetben távol-kelet, tehát hiába angol eladótól vetted a cuccot, a termék EU-n kívülről érkezik. Amennyiben EU-n kívülről érkezik az áru, 3-8% közötti VÁM és 25% ÁFA fizetési kötelezettséged is fennállhat (A 25% ÁFA természetesen a vámmal megnövelt értékre kerül, hiszen így "belföldiesítik" az árucikket). A VPOP ügyfélszolgálatánál telefonon határozottan azt mondták, hogy a szállítási költség NEM vámköteles, viszont személyesen az Orczy téren a vámtiszt enek az ellenkezőjét állította. Idézem: "A postaköltség értéknövelő tényező és ezért vámköteles. Sőt a biztosítás, csomagolás, stb. Magyarul a számla (ha van) végösszege a mérvadó." Ha postai úton érkezik a küldemény, akkor 28 euró felett elméletileg minden vámköteles. Ha ajándék, akkor 45 euró felett. Ha tehát EU-n kívülről vársz levelet, csomagot akkor nagy valószínűséggel a VÁM le fogja "foglalni" azt. Ezt vagy onnan tudod meg, hogy a Posta értesít a csomag landolásáról a 14. számú VÁM hivatalba, vagy már nagyon itt kellene, hogy legyen (de még sincs) és te utánajársz hogy hol "alszik" a küldeményed. Ekkor munkaidőben hívd fel a budapesti (VIII-ker.) Orczy téren lévő "Nemzetközi Posta Kicserélő Üzemet" (a címzett neve alapján tudnak segíteni: 1-477-6534 A szám 80%-ban foglalt, vagy csak kicseng, így sokszor kell próbálkozni!) és kérdezd meg érkezett-e a nevedre, címedre küldemény mostanában. EMS küldeményekről a 1-333-7777 telefonon lehet érdeklődni. Ragszám alapján csak akkor tudnak keresni, ha pl. USPS Global Priority-vel (vagy hasonlóval) adták fel. Végül még annyi "hab legyen a tortán" VÁM ügyben, hogy nagy valószínűséggel 1-2 ezer forintnyi "kezelési költséget" is ki fognak vetni még rád, ha végül VÁM köteles volt a küldeményed. (További VÁM információk)

Fontos címek:

Magyar Posta logisztikai központ
1089 - Budapest, Orczy tér 1.

14. szamú Vámhivatal
1089 - Budapest, Orczy tér 1.

Nem kell megijedni ugyanazon az emeleten, csak két ablakkal arrébb van.
a postaköltség kb. ua mint haza. már csak azt kell kimatekozni hogy megéri-e. Mert ha annyit spórolok a vámon amennyibe kerül onnan a posta akkor nem biztos hogy belevágok.
Akkor egy angol postakölivel meg lehet játszani, ha van kint ismi...
Nekem is csak most esett le. Úgy 6-7 éve csináltam ott egy vámos rendszert oszt gyors előkapartam a dokumentációt.
Hi! milyen sportkiput (véget) tudtok ajánlani erre a gépre olyan kénn ahol nem akarnám levenni a katalizátort? ár is kellene....
hm bizti jo lehetett
helló Dave! nem biztos hogy megyünk, de ha megyünk is biztos hogy nem alszunk ott, köszi!
sziasztok! most jöttünk meg a Tátrázásból (315km) megjártunk az Alacsony-Tátrát, meg elmentünk Poprádig, és megnéztük a Magas-Tátrát nagyon jó volt! 6litert evett a gép
csináltunk pár telós képet. majd ha lesz adatkábelem, akkor fölrakom
Fain! Ha ezt tudom, akkor már én is bótoltam volna pár cuccot...

Meg a sörökében is...
Az tuti. Mármint a nincs vám ( vagy max 2% ). Exgyarmatnak így kedveznek.
Még a végén lesz pénzzel fogható előnyöm az EU-tagságból.

Nyalókák számában megegyezünk.
Na ja, így már jobban hangzik. Bár azért menj biztosra, h az angoloknál sincs vám...

Aztán még 1et adjak vissza mi?
Kezd kivitelezhetőnek tűnni a mutatvány.

2 nyalókáért felraknád?
Ami Angoloktól jön arra nincs áfa...
Én rakjam neked fel?
Majd megköszönöm 1 nyalókával...
Szar ügy. Node sebaj, ha minden igaz a britteknél nem van vám a hogkongi cuccra, onnan meg ide megint nem van. Már csak az áfát kéne megspórolni és akkor 100-ba kijönne a mutatvány. A felrakásra meg megkérnélek ingyen.
Nem vagyok én olyan. Udvariasságra nevelt a jóanyám, mindenkit magam elé engedek.