Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Kösz a nyalást, majd még durvulok, de csak is miattad!
Nem tudom a 209 -es milyen, valamelyik versenyzőgiliszta majd kielemzi, csak a Bt014 -hez tudok viszonyítani.
Szerintem a különbségek utcán ezek között már nincsenek, de ez csak az én NAGGYONparaszt logikám! !
Csak hogy ne aggódj, az általad legdúrvábbnak tartott irományaim sem voltak komolyak , aki annak veszi az megérdemli!
Na csá 46the sunaturkász doki!
Ha jól tudom bele van integrálva az idex a lámpába
Szép munka tutis.....
Látom ragadt rád valami....
Van ilyen is....
Persze hogy nem kell, mivel van neked jobb
ha ha! Ez a kézkitevős dolog nem minden esetben megoldott,tudod jól! pl este kurvára nem látszik semmi a kezedből.. Igaz pályaidom,tény és való,de azért többnyire közúton használnám..
Ez nem kell, mert nincs rajta hellókitty.
a KedvesM a lábát szokta
Vigyázok én tesó! Meg vigyáznak rám a védőangyalaim. Még gurulunk remélem idén, de ha nem, akkor jövőre. De te is vigyázz magadra, mert nem lesz szép dolog, ha elperecelsz.
Ace!

Ha gondolod ezt olcsón megszámítom neked......
Sorry Tesó, nem lehetett kihagyni, meg nehogymá Tutis kolléga csillogtassa csak a tanultakat a KOMPJÚTERSULIBAN!
Ááááá túl szép lenne! , , ,
Már gyárttatom is a combban feszülős alul tölcsér motorosruhámat is arany csillagokkal (természetesen seggnél kivágva)+vastagtalpú motoroscsizma! Ööhhhhhh...zsíír.. ,
Kiteszed a kezed indexként
de azt jól csinálom
Mortis! Nézegettem a pályaidomod,írtad közúton is használható,van rajta lámpa elől-hátul az oké,de jól látom,hogy hátul nincs kivágva az indexnek a hely? így hogy használod közúton?
Hali szobabringa!
Esküszöm nem akarlak fényezni, mert már a végén annyira fox csillogni, hogy nem is látszol majd, de tettszik mostanában a stílusod....és kezdem megszokni, hogy te ilyen vagy....
Bár valamit csiszoltál rajta, mert a "bunkó" megjegyzéseid kimaradnak, ami nem is hiányzik......a mocskos szád az még a régi, de ez már egy hozzád illő forma......
Csak annyit akartam ezzel mondani, hogy mostanában csípem a hozzászólásaidat, megvan benne a morbid, de tökre belefér a humor fogalmába, szóval csak így tovább Barby-fényező....

Nekem, DUNLOP 209 GP van fent a VAS-on.....jobb ami neked fent van? Bár én ezzel is max. elégedett vagyok.....CSAK DUNLOP, soha nem vennék mást.....
hello kitty mindent vix
Ace bácsi (vagy néni) neked is átfényezi szívesen.. Csak hogy menjen a lelkedhez
Nem is lakik messze. Azt hittem az ország túlsó felén. Csak 150Km, ha az M0-n megyek.
Szeva Ace!
Vigyázz magadra bakker, mert nem vagy valami szerencsés ezekkel az olajfoltokkal.... Én nagyon szoktam tisztelni az esőt, még a szemerkélőt is, bár mondjuk az a legszarabb..... ..a poros útat megnedvesíti és egy csúszós takony lesz az eredmény..... Tegnap engem 3.ban akart megelőzni a hátulja a VAS-nak, pont ebben a nyálkás, reggeli, szemerkélős, szar esőben.....
Vigyázz magadra, mert még lógok neked egy fehérvári gurulással!
Nem dógozik ez semmit. naplopó,,,
Csá!
Ez a motorszín! , Felizgultam! ,
Há éphogy dolgozok
Brájen : 06-20-345-05-66
Ő Aszód mellett lakik, hozzád nem elég közel, de beszélj vele, mert biztos tud segíteni (ha mástól nem kapsz értékelhető infót)
Nézz körül, Én ezt a típust próbálom ki most, van még pár jó minőségű gumi erre a motorra. Ha vége a tartóstesztemnek erre vonatkozóan, azt mindenképp megosztom veled kiskurva! ,
hihi...
kukis bazmeg! Nem dolgozol? Nagyon ráérsz.