Abban sem fagy le nagyon a kezem. Ha még fázik ígyis, akkor felhúzom a termokesztyűm.
...mé jelentenének fel?
Bár már most sem fázik, mert fater kölcsönadta a régi sünkorszakos motoros kesztyűjét....
Csak amikor szakad az eső és nyálkás az út, otthon pihennek kicsit. Majd nyáron nem fognak pihenni.
Nem volt éppen felemelő érzés. De motorozni jó volt akkor is.
Tényleg milyen jó lenne.
Tengerparton állítanánk egy bazinagy karácsonyfát, aztán beparkolnánk alája a Gixxer-ekkel.
Szép álom.
....de úgy látszik, hogy a motorozás rendbe rakta, mert most jobb, mint tegnap.......még a zoknimat sem tudtam felhúzni.....
Kvantummehanikusagytésztaszűrő? Vagy esetleg Digitálistésztaszűrőagykontrollerrel?
A sötétet és perverzet főleg!
Még jó, h rajzoltál, mert én nem is vagyok svájcinigger, mert annak is csak a keze nagy, én meg úgy tudok nyalni mint Lassie.
Azért milyen jómár, h nincs ilyen fakezed mint nekem? Én rajzolnék egy ilyet és lehánynám, olyan jól sikerülne...
Nembaaaj, de te legalább nem tudod gumicsellóba mosni a motorod!
Sok sikert a záróvizsgádhoz!
Halottaknapi krizi hál Isten mind a 10 e.
szál element
. Ti mivel is foglalkoztok pontosabban, hátha nyélbeütünk valamikor, vamait
,de Dabas? Egy közös gurulásra elemhetnénk. Tervezek arra motorozni. +egy Kakucsot is
. Na megyek Jogot tanulni
mert anélkül nem záróvizsgázhatok.....
Én nem csodálkoznék, ha a jövő évi szezont Elissa és Peppe is egy ZSÍR ÚJ K9-es GIXER 1000-el kezdenék.....