Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem csattog, nem kapcsol félre, nincsen felesleges üres.
Szóval szerintem jó.
Csak tudom mikor van letudva a saját dolgom
Miért, Te mit teszel bele?
(Már ugye itt most a motorról van nagyba' szó).
6-ik közepe? Ejnye. Csak 150-et megy a cél végén? Ott valami hiba lesz szerintem a motul a ludas.
váltó?

kivételek mindig vannak...én nm mondtam h rossz a Castrol...
de nm teszek egyik motoromba sem...
az Ezredes se kedveli
Kinek a papa...kinek a lánya...mindenki használjon, amiet akar
Haggyá mán gazsi vazze te már régen le vagy tudva! Itt véresen komoly harc folyik nem vetted még észre?
6.-ik közepe. Pedig átgondolhatnád az ajándékozós részt is. Akkor fény derülne mennyire forogna le célegyenesben.
Kössz a tanácsot. Ha így lesz az első kilométereken kiderül, és azonnal Motulra lesz cserélve.
Neked is van castrol részvényed?
Nono.
Eddig mindkét gixxeremben csak Castrol volt és még csak pozitív visszajelzések jöttek például a blokkhangról.
A nagy teljesítménynek ára vagyon.
ezzel egyet értek!sztem is
És így mennyit megy a cél végén? 5-ik vége? Az ajándékozós részt figyelemre se méltatom.
ezek tények.
Az kizárt.
Egy John Deere blokkja sem zajosabb mint egy Kacatkakié.
-1 elől de ha akarsz venni nekem karira +2-őt hátra hét szívesen elfogadom..
Nem fog felrobbanni de ha itt felhozod a castrol témát akkor 10 perc után simán levonhatod azt a következtetést, hogy tönkretetted a motorod mert R1-et raktál bele. Persze nem így van de itt ez megy. "Ragad a váltó, a blokk zajosabb lesz mint egy kawáé" stb.
szerintem sose volt szó szétrobbanásról...Legtöbben a blokk hangosodását és a váltó nehezebb működését hozták fel a castrol hibájaként. Extrém esetekben volt dugattyú vagy gyűrűcsere, de ezt nem lehetett az olajra bizonyítani ténylegesen..
Ezt szeretem benned, hiogy meghajolsz a nagyobb tudás előtt. Milyen áttétel van a mocidon? Lehet már kérdeztem.
Annó 1 éve kb Castrol tippeket kaptam innen is de akkor meg már a Repsol megvolt
6000 Km-enként cseréelm az oolajat...Miért is nem bírná? ill. miért robbanna szét?
Amúgy a felengednek ill. felmehetsz mert leszarják között mi a különbség?
magyarországon a motorosok között egyre kevesebben használnak castrolt. Ha tényleg pontos akarok lenni

szerencsére ez tőlem távol áll...
de kibírja...ck csörgős-zörgős...váltóragadós...lex