Ez a ddt agyszüleménye. Nekem csak szimplán furcsa a motorod ilyetén meghatározása. GSX-R 600K7 oszt kész. Mind ha szabadkoznál, hogy használt motort vettél.
Na most szemmel látható dolgokról miért beszélnék? Mondhatnám neki, hogy utaslábtartó legyen meg mer laffogni fog a kipu. De valóban kitekeredik néha napján. Menetrögzítő jóbarát. Amúgy a blokk zajos verzéműlánc zajos, de szarni rá. Automata láncfeszítő akkor állít amikor kedve van.
Nekem az SV zörgött mint egy halom kavics a betonkeverőben de a hangok a fejemben tényleg suttogták hogy vedd meg.....vedd meg....vedd meg.........jó az ezek ilyenek.És tényleg.Tök tuti semmi baja.Nem kell hozzá szerelő hogy hangokat hallj.
Jól döntöttem vagy jól döntöttem hogy a susogásra hallgattam?
Van tipushiba de az, hogy mikor jelentkezik....A másodlagos pillangószelep motorja beszarik. 7000-nél nem forog többet a moci. Brian olcsón megcsinálja neked. Az olcsó=olcsóbb mint a szakszervíz 270 000Ft-os számlája amit a szívotorok cserérért nyomtatnak neked.
Ha valakinek kell pályaidom üvegszálból, vagy a gyári idomon van valami amit javítani kéne akkor bátran szóljon. Ezek mellett fényezést is vállalunk nem csak idomra hanem felnire is.
Hétvégén megyek motortnézni végre ! Egy Gsxr K4 600-ast! AZ a gáz h a baráti köröm nem nagyon motoros banda így hát nincs nagy tapasztalat meg ismerős sincs nagyon aki vágná a témát! Miket nézzek át? Vannak olyan dolgok amiket kifejezetten át kell nézni? Tipushiba vagy ilyesmire gondolok.... Nem akarok szart venni(mondjuk tudom h benne van )
link
Jól döntöttem vagy jól döntöttem hogy a susogásra hallgattam?
Kiraktam
Ha valakinek kell pályaidom üvegszálból, vagy a gyári idomon van valami amit javítani kéne akkor bátran szóljon. Ezek mellett fényezést is vállalunk nem csak idomra hanem felnire is.
MSN: jamal@freemail.hu
Email: jamal1@citromail.hu
üdv
Egy jó szerelő meghallja, amit a Gixxer mond.
Egy kitűnő szerelő azt is, amit suttog...
Belerakassam?