Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a ddt agyszüleménye. Nekem csak szimplán furcsa a motorod ilyetén meghatározása. GSX-R 600K7 oszt kész. Mind ha szabadkoznál, hogy használt motort vettél.
Most egy ilyenre próbálnak rávenni de még ellenállok.

link
Ezt meg honnan vetted? Mondhatnám azt is, hogy mindenki magából indul ki.
Azt itt nem szabad nem tudtad? Csupa 3 éves jár ide akinek gyógyíthatatlan lelki sebeket okoz egy beszólás.
Miket szoktál még megvenni amikor megszólalnak a hangok?
Korrekt volt, csak kötekedtem.
Na most szemmel látható dolgokról miért beszélnék? Mondhatnám neki, hogy utaslábtartó legyen meg mer laffogni fog a kipu. De valóban kitekeredik néha napján. Menetrögzítő jóbarát. Amúgy a blokk zajos verzéműlánc zajos, de szarni rá. Automata láncfeszítő akkor állít amikor kedve van.
Nekem az SV zörgött mint egy halom kavics a betonkeverőben de a hangok a fejemben tényleg suttogták hogy vedd meg.....vedd meg....vedd meg.........jó az ezek ilyenek.És tényleg.Tök tuti semmi baja.Nem kell hozzá szerelő hogy hangokat hallj.
Jól döntöttem vagy jól döntöttem hogy a susogásra hallgattam?
Kifelejtetted hogy a kormányvégsúly fogyó alkatrész.
Helyes helyes. Így indult a smiley is.
Egye-Fene
Kiraktam
Mer' értesz hozzá .
Na! Ki segített már megint? Önként és dalolva!
Van tipushiba de az, hogy mikor jelentkezik....A másodlagos pillangószelep motorja beszarik. 7000-nél nem forog többet a moci. Brian olcsón megcsinálja neked. Az olcsó=olcsóbb mint a szakszervíz 270 000Ft-os számlája amit a szívotorok cserérért nyomtatnak neked.
Sok sikert a választáshoz!
Ez csak az én ötletem oszt lehet nem akart ezzel semmi rosszat!
Csáó

Ha valakinek kell pályaidom üvegszálból, vagy a gyári idomon van valami amit javítani kéne akkor bátran szóljon. Ezek mellett fényezést is vállalunk nem csak idomra hanem felnire is.

MSN: jamal@freemail.hu

Email: jamal1@citromail.hu

üdv
Szerezz egy jó szerelőt! És vidd el...

Egy jó szerelő meghallja, amit a Gixxer mond.
Egy kitűnő szerelő azt is, amit suttog...
Hétvégén megyek motortnézni végre ! Egy Gsxr K4 600-ast! AZ a gáz h a baráti köröm nem nagyon motoros banda így hát nincs nagy tapasztalat meg ismerős sincs nagyon aki vágná a témát! Miket nézzek át? Vannak olyan dolgok amiket kifejezetten át kell nézni? Tipushiba vagy ilyesmire gondolok.... Nem akarok szart venni(mondjuk tudom h benne van )
Na valaki akkor beindította nekem a gépét, hogy megnézze mennyire meleg a fesszab?
Amúgy jópofa. Lehet rá is mázolltatom majd az idomra.
Akko ne egyél több Nesquiket...
Kinn a nyúúúl..
Az adatlap az a szájberénem. Igazából nem érdekelnek a nyulak.
Még kemííínyebb leszel, ha belerakatom a nyuszit az emelőszemeidbe!
Belerakassam?