)
várom az új fejlesztésű kütyüt
Ha nem tud valamit, akkor hadd kérdezze meg, nem?
Oké, hülyeség, aláírom. Én úgy vagyok vele, hogy inkább röhögjenek rajtam a fórumon, mert baromságokat beszélek, de ne akkor köszörüljék rajtam a kést, amikor valami orbitális lebőgés van az utcán a Gixxerrel, mondjuk "pár" fős buszmegállós tömeg előtt.
, csak ez a szerény véleményem.
papírszűrőt nem szabad mosni mert itt a lyukak mérete nem nagyobb 15 mikronnál (vagy valami hasonló) és ha nedves lesz, kitágul és átereszti a nagyobb méretűeket is.
Mondjuk az ember tájékozódik mielőtt vesz egy több milliós gépezetet. Pl. a szervízkönyvbe belenéz és keres benne olyat, hogy kell-e neki a légszűrőházat bontogatni eső után? De ezt úgy is kérdezhetném, hogy vajh 2-3 esőnap után minden gixxeres meglátogatja a szervízeket? Mert alapvetően neked nem is lenne szabad légszűrőt cserélned hiszen nem vagy szakszervíz. Szervízkönyv 3-ik oldal. 12000km-ként légszűrőcsere. Nem légszűrőfújás-tisztítás!
Nincs benne, hogy "kivéve esős időben mert akkor naponta", nincs semmilyen kitétel. Kívánod, hogy fojtassam? És ne sírjál, hogy bántalak ha tényleg orbitális marhaságokat beszélsz és valóban nem először.
Dizelt is tankolsz a mociba? Az olcsóbb!
( mondjuk a fékpad kicsit erős volt
). Betáplálom a kompjúterembe a zadatokat és küldöm a gumit a szerencsésnek.
Thompika nem fog tudni aludni a féltékenységtől......