Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szakmai szempontból akkor most milyen olajat vegyek? amitől nem lesz "száraz kuplungos" se dízel ipon-ra gondoltam. sztetek az jófél? vagy mit érdemes tölteni a picikémbe?
Pontosan annyit megy el mint az új ha használva volt.
ddt meg elmondja hogy a használt gumi pontosan annyit megy el mint az új
Persz ha tutist kérdezed ő elmondja, hogy Kakucsring=Hring és kakucson nem látott még embert farmerban közlekedni és persze a butított Bt16-ot is a ddt találta ki. Ja és ha használt gumit veszel akkor vegyél mellé koporsót is.
Az ezres olajszervíz ugye...
Mielőtt még akárki félreértené, azért írtam be ezt a Kasztrált Kásztrólt, mert azt akarok venni, hanem mert ahogy most előszedtem a számlakivonatot, ez az olaj volt megjelenítve rajta.

"Persze van akik szeretik ha csörög zörög a blokk, hátha azt hiszik szárazkuplungos, de én nem tartozom ezek közzé..." Tutis, hadd idézzem szobamotorost: "Az ilyenek benzinnel kezdik, keverékkel folytatják, és ha nem zakatol eléggé, átváltanak dízelre! "
Éljen a tél meg a hó. Sikerült tegnap szétzúzni a bokám. Remélem tavaszra rendbejön.
Tutis sose mondta hogy főtengelyes lesz tőle a motor. Mondjuk visszaolvasva az olaj topikban van olyan ember aki a saját motorjának baját a castrol olajra rótta fel.
Illetve ha 100 embert megkérdezünk itt aki használt castrolt, 99 ember közülük azt mondja hogy szar olaj, csörög tőle a blokk és kemény a váltás. Az az 1 ember aki meg dícséri az meg maga ddt lesz aki kínosan ügyel arra hogy minden topikban elmondja a jó véleményét a castrol olajról.
Az én személyes véleményem az hogyha bárki idejön hozzám és azt mondja hogy életem végéig fizeti az olaj számláimat csak castrolt tegyek a motorba - és ezt még ügyvéd előtt még szerződésbe is adja, annak ez lenne a válaszom:
HÚZD A RETKES FASZODAT A CASTROL OLAJODBA!
Kb ennyi a véleményem a castrol olajokról. A piacon rengeteg jó olaj van, van bőven választék. Sógornak pl Ipone olajat vettem most féláron, 2000Ft/L. Szóval még spórolási szempontból sem érdemest castrolt venni, nemhogy másért..
Illetve tudok adni árlistát és elérhetőséget Motullal foglalkozó embertől, Motulba eddig senki nem kötött bele. Ja emlékszem, egyszer ddt mintha fikázta volna a Motult - egy lapon említette a castrollal
Aztán ott van ugye a kutya által forgalmazott fuchs olaj, én nem nagyon hallottam rá még panaszt. Aztán ott van a Q8 olajok, azok is jók, én pl autóba mindig azt teszek. De lehetne sorolni még a jobbnál jobb márkákat, szóval aki tud érvet az mellett ddt-n kívül hogy miért is használjon az ember castrolt, az szóljon.. Persze van akik szeretik ha csörög zörög a blokk, hátha azt hiszik szárazkuplungos, de én nem tartozom ezek közzé...
No, az elég jó ár. Asszem beruházok.
Ezért mondtam amit mondtam. Nekem semmi bajom nem volt vele de ha a Tutist kérdezed kb. ilyen válaszra számíthatsz tőle.
én kaptam a motoromhoz bt 003 rs-t
70ért van új Conti RaceAttack-om
Jelenleg nekem is ez van benne, elég sokan használják errefelé, és elég sok negatív kritikát is hallani. Kérdés, h "bedőlsz-e"...?!
figy nekem a 2t be sima omw olaj volt. olcsó volt és semmi baj nem volt vele. mondjuk zért lehet gixerbe már nm rakom bele. jah és megosztom mindenkivel a jóhirt:D mindjárt kész a motorom. a kuplungot fsazán sikerült megcsinálni már
Akkor ezek szerint jó olaj... De nem tudom, mert sokan köpködtek a Castrolra, speciel a BW's sem szerette... A kétütemű Castrolt
tegyél bele étolajat, meg cukrot a tankba.. ugy fog repülni az úton mint a sóhaj
Valahogy úgy. Én kb. 8X raktam 2 motoromba és soha semmi baj nem volt velük. A gixxer már 50 000 felett jár azóta.
Akkor kétüteműbe való, igaz-e?
nekem olyan van benne. 16 ezret birt vele. de most majd kapja az ipone.t
Ha belerakod 300km után főtengelyes lesz a motor.
Castrol Power1 Racing 4T olajról mi a véleményetek?
Kössz Tutis.... ...én is szurkolok....
Majd iparkodok.
Arra biztos.