Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fogadok hogy van egy eladó darab a spájzban.
Mellélőttél csodacsatár!
milenne ha vennél új gépet meg billenytyűzetet?
az haggyán,de ha a billentyű is kaksizik,persze,hogy szétvet az ideg...
de arra rávágtam és jó lett.
van olyan hogy szopakodik a messzendzser. de akor a router baszogatás nem használ. türelem msn-t terem. na hozk egy joghurtot
Előtte kiírom őket.xD
és akkor hogy fogunk filmezni azt meséld már el ?
Akkor én kihúzom 2 percre,ha nem lesz jó,szétrúgom
nálam jó az MSN másik címen se lép be ? én ekkor kiszoktam húzni a routert meg mindent áramból egy 20percre aztán utána mindig jó
Szépféle.

De csak nálam rosszalkodik az MSN?!
csak Sikari kollégát akarom idegelni
Ez aztán hírértékű!
Igen. De ha mindent lecserélsz az élettartama 1/3-nál akkor az meg 3X annyiba fog kerülni.
egy kis desszert
így mondjuk egyszerű az biztos.... csak ha megvárom míg befosik valami a gépen lehet hogy dupla annyit perkálok
dehogynem egyszerű. Ha működik mész, ha nem működik szerelsz vagy szerelteted.
Én is ki akartam cserélni a 750-en 18 000nél mert zajos volt. 20 000-nél elhalgatott. 50 000 van most a gépben és a gyári vezérműlánc.
Én se. Mert nem szarik be.
bassza meg... nem egyszerű dolog ez így... akkor lennék nyugodt ha kicseréltetném, viszont nem olcsó mulatság és nem akarom "kidobni a pénzt az ablakon".......
mindig a lábak közé..
az a helyzet hogy nem nagyon tudom hova kell......
Baromság. Szerintem. Ja de. Ha beszarik a feszítő és már olyan laza lesz a lánc, hogy át tud ugrani akkor igen. De ahhoz az kell, hogy te megvárd amíg betonkeverő hangja lesz. Amúgy a feszítőn kézzel is lehet állítani. Már ha tudod hova kell nyúlni.
most olvastam hogy létezik olyan is hogy az automata láncfeszítő nem működik normálisan és ennek ugye az lehet a következménye hogy átugrik a vezérlés.... erről tudtok valamit?
Nem törvényszerű.
ddt:arról már hallottam hogy a k4-k5 nél a másodlagos pillangószelep motorja meg szokta adni magát, és asszem ilyenkor nem szokott 7ezer felett pörögni, de azért ez sem törvényszerű hogy beszarjon (remélem)