Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ná mindegggy. nekem meglesz akkor is a kétoldali carbon. mivel szeretnék beledobálni a 750 be egy jó pár 10.000 et. ja és a következőt már magamnak kell vennem szal tutti meglesz sokáig
Akkor ezt buktad.
addigra már lehet nem is lesz 750 em. hanem valami iszonyat giga mega brutál 1000es. amin elolvadna a jardine
majd szólok ha cserélem.
nekem a tied kell
kérdezd meg banderast hátha megvan még neki.
kábe fázsóm tudsz még ilyet akasztani?
enyim jardine, nem adom.
fasza. akkor nemcserélem. inkább a járdíne csövedet adjad. adok érte 3 littyó olajt
Nem fog sütni a nap, nem lesz mit megtörnie a púposnak.
púpozs plexit akarom gyárira. ez hogy függ össze az esővel?
van itt egy szép ZZR kicserélhetnéd azt is
igy jobb. nem fél annyira
Van a barátomnak és felségének több xr-1000 és az egyiknek a sötét plekóját használta hozzá.
a matricát a plexiről le se vettétek? Tényleg utaskupak lehetett.
Shoei XR-1000 "s" méretű GSX-R edition Ha valakit érdekel esetleg. 1 szezonban volt használva, utassisakként pár alkalommal. Makulátlan karcmentes.
Hagyd otthon mindet.Minek a sok ruha.
cserélj ki mindent, nehogy elromoljon valami. a plexi ráér, eső lesz.
na srácok, ma elvetemülök és kimeygek a -4 fokos garázsba és összerakom a gixert. kicserélek midnent amit kell, légbeömlőt, plexit midnent. mert jövő hétvégén 12 fok lesz
Bánatot.Amúgy én is aszondtam nem kell a fenének se.De amikor megláttam a supeman matricát a tankon meg a hangot halottam picit meggyőtött.
mondom, minden van ami kell és ellehet adni
így van. ha esetleg mégsincs szólj.
jóáron van minden ezt tudod teis amugy billentyűzetet meg egeret tudnék akasztani
neki ilyen szar nem kell ő turbe mega giga komprresszor turbó feltöltő intercoolert fog tenni a gépére.