+ az Atix 21:5-ös ideje is állat
Úgyhogy lényegében ezzel nem változott semmi. 4. kockából rajtoltam, 5.-ként fejeztem be. 3 kör alatt az eleje elhúzott, utána egyedül mentem végig. Legjobb időm a futamon 1:22,7. Atix mente a leggyorsabb kört 1:21,5. Amiért kimentem azt teljesítve, megin találtam egy pár másodpercet. Ha 20 alá megyek akkor én már boldog leszek.
még ennyire se nem akarnak "motoros centrikusak" lenni
, pedig jó kis pálya
& szerintem
) feliraton...
, csak vasárnap este tudom megnézni a válaszod, mert lent leszek vidéken és ott nincs net...
azért tudtam menni mögötted, mert egy gyorsabb mögött fel lehet venni a ritmusát
, és az is segített mikor a lassabbakat előzted, mert nem mindig sikerült megelőznöd elsőre, így akkor amit kaptam is előtte volt időm nagyjából behozni
.
, sztem olyan 20-22-ig ezzel is le lehetne vinni az időt, csak jobban meg kell ismerni a pályát.
, már el is kezdtek egy murvás szakaszt kiépíteni a pálya közepénél
, ha pedig vegyes pályán fognak menni az autók akkor ott utána motorozás nem lesz az tuti...
úgylegyen
, augusztusban is lesz egy akciós nap
, és ha minden összejön akkor talán a versenyt is megkockáztatom
, most már váltogatok is és kezdem élvezni ahogy riszál
.
, az utolsó etapban filmezett
, viszont mikor lejöttünk nagyon kikelt magából
, hogy nem engedtem el, pedig 3x is el akart menni. Én sajnos nem láttam, mert ha látom gondolkodás nélkül elengedem
. Na mindegy ez van, de azért megbékélt a végére
. Neked pedig jó motorozás péntekre és szombatra. De azé vigyé magaddal vagy egy zsák bisztit.
Köszönöm a matrinycáttt
, csevegtünk egyet a tesőddal. Mondta hogy mentek hétvégén, jó szórakozást.
ez igen, gratula