.
meg az enyém igazán 8 fölött indul el.)
Csak nem szétszaladt a ménes?
De úgy látom jobban pörög ez a topic, talán ide érdemesebb
Adott egy 99es GSX-R 600. Korrekt árra lennék kiváncsi, hogy ezekért a műveletekért mit kérhetnek el: szelephézagbeállítás, karbiszinkron, esetleg vezláncfeszítő csere, /tip. hiba 96-2000 gsxren./ Lehet okés a vezláncfeszítő még, de lehet előbb-utóbb csere, aztán kiváncsiság hogy mennyiért is csinálják. De először a szelepbeállítás, esetleg karbiszinkron lenne esedékes. Olajat milyet ajánlotok bele? Előre is köszi!
) Esetleg tudsz mondani valami pesti vagy pestközeli helyet?
(Ez ingyenes segitség, annak aki élni akar vele. Nem viszi el valami nagytudásu szerelöhöz, aki eltekerget mindent rajta, majd közli hogy ez öreg rom meg kell generálozni, akkor lesz jo. Sajnos volt már rá példa.) Én használtam, a sajátomra is, szerintem használhato, ezért is mertem felajánlani. Ja és valszeg nem 1 fél éves bringával jön majd valaki hogy ezzel szeretné beállitani.
mellesleg kanyarodni is lehet vele.
1 haverom vett a 750-es gixxxerére 1 Raptor dobot. Kell-e vmit hangolni a masinán, hogy legyen is vmi értelme a dobnak, ne pedig csak a hangja legyen nagyobb?!
Asszem K4-es, vagy K3-mas. A szakszervízbe Kontár Béla aszonta, hogy ha a teljes fordulat tartományban be nem zavarodik az injektor sor, akkor nem szükséges semmi féle állítás, de szerintem a tunningolás nem csak a Raptor dob felhalyításábol áll?!
Please, Help my !