Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hogy érted hogy edzegetsz? mire s mivel?
én itt csak edzegetek kicsit elalvás ellen
én kérek elnézést, nem voltam tisztában hogy ilyen fickókkal vagy bevédve. nem gyenge...
ilyen korán elment mindenki bulizni? vagy merre vagytok?
Hmmmm életveszélyes fenyegetéssel el tudlak tántorítani? Küldöm kivel állsz szemben
dehogy is. tudom én tartani a szám, van az a készpénzösszeg.....
No! Lebuktam?
de romantikus vki
Tudom, de nem vagyok nyugtalan

És nem vagyok sokkal nagyobb,,,,simán áttudnálak ölelni
Látom nem csak én igyekszem a semmittevést jól beosztani
nalam tobb mint 4es felszer nagyobb vagy ha ez megnyugtat :DDDDD
ne haragudj, de milyen munkamorál ez?ez komoly? ilyen hozzáállást... nem is tudom mit mondjak erre a mentalitásra! talán a király a legmegfelelőbb
Jó estít 2 xer akkorák mint én
hát, sok örömet és soksok szép km-t kívánok nektek, használd egészséggel!
nem, most pilotroad de nem életem választása volt....na meg már kopott is nem kicsit a hátulja....csak elfelejtettem a saját gumimmal is foglalkozni mindenki másé mellett.....
En szeretem a munkat, teljesen lenyugoz...egyszeruen orakig kepes vagyok ulni es nezni...
még a gyári gumi van?
Szerintem mindenben. Minden ízén és porcikáján érezni ezt az eltelt közel 10 évet... De ami biztos azonnal érezhető az elektronikai fejlesztés a gázt illetően és a fék is okésabb!
igen annak azért titkor a szine mert nem ilyet rendeltem, csak kissé benézték a színt és már nem volt másmilyen csak piros, az meg ugye SV-be csak nem az igazi...szóval maradt ez a jujkék, de megszerettem.

Ez E-betűs is meg olcsó is volt meg szép új csövet is kapott, de ez a jó ha az ember lánya motorosboltban van mellékállásban. De nagyon nagyot dobott raja a hang, felnőtt motor lett

Cserével meg várok még 1-2 szezont.....most még bőven elég...főleg ha már a gumi is rajta lesz....mert ez elég gyatra már......
annyival jobb mint az előző? megmondom őszintén, azzal nem mentem, de nem gondoltam hogy ekkora nagy különbség van a kettő között. az új miben jobb?
nekem is volt "kis" sv, az a kék szinű amelyikről nem tudod hogy miylen kék (legalábbis a képek alapján azt szűrtem le hogy nem tudod milyen kék, ha tudod akkor bocs, nem bunkózni akartam).
de azon nem volt sportdob, gyári volt, akartam rá venni dobot, de ami jó lett volna meg "E"-s, az kajak drága, és így inkább az egész motort lecseréltem
Köszi! Hát, hogy őszinte legyek ez a motor egy másik ligában versenyez! És pozitív értelemben!
Vésztőn tették fel a dobot, mert Mezőberényben van a cég ahol "dolgozok" és tőlük van a dob, Vésztőn meg csinálták az összekötőcsövet. Összekötöttük a túrát egy gyulai látogatással és ott aludtunk, meg este mászkáltunk kicsit, pénteken meg mentünk az SVért. Így gurultunk egy jót és brutálisan jó hangja lett a motorkának, mind a 3 másik motort elnyomom

Amúgy meg egyszer talán hivatalosan is politológus leszek nem csak gyakorlatilag!
de nem ám
kezdjük az elején
milyen dobot tettél fel a bringára?
merre jártál?
mit tanulsz?