Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Húúúú ez a Hayabusa! Ma 430-al mentem vele!
én tegnap welnessestettem meg a mocit habbal utána polirral
estét mindenkinek!

motorkák tiszták, már amennyire egy társasház udvarán ez kivitelezhető de legalább a sártalanítás az eső után megtörtént
most értem haza
mamá nem hiszem
asszem akkor a mai vacsi is megvan.......kopróbálom mindenképp és lehet utána meg is kérem a kezedet
Ámen!

Amúgy meg kedves 1 további ötlet.

Enyhén hagymás tojásrántotta, a tetejére parmezán reszelve. Zöld és fekete olibogyóval...

Ezek után ha ez is ízlik,,,,tuti, hogy udvarolni fogsz
üdvözlöm Visegárdot és készüljön mert nemsokára engem sem fog megúszni
helyes!
nekem ez kivételesen nem júliusig tart csak május 7-ig ezért vagyok ilyen elszánt azért annál tovább nekem se tart a kötelességtudatom
Félre ne értsd. Nem gonoszkodtam.... Tanulj. Van 1-2-3 ismerősöm most kezdenek mejd szigorlatozni.
Nem is hívom őket sehova... Utálnak is érte.
május 7 után nyugoadtan tudok menni bárhova bármikor de ha addig nem tanulok eleget akkor egy teljes évem elcseszve és hiába lesz nyár ott lesz benne, hogy miért nem tudtam egy kicsit még azt csinálni amit kell és nem azt amit szeretnék van ez így.......van egy cél és az áldozatokkal jár..... ezt már párszor megtanultam
Kár ezért az elszántságért. Kb. 2 körül gurulok 1 laza Visegrádot. Pl. jöhettél volna.
valami felelősségtlejes felnőtt viselkedés vagy minek hívják azt amikor az ember nem azt csinálja amit akar mert van valami kötelesség féléje vagy mi

tanulok........ mucáj és csak pár hét még,utána meg mehetek lelkiismeretfurdalás nélkül.....viszont ha nem tanulok akkor egész nyáron emészthet a bűntudat

paradicsom vaaaaaan, frissen szüretelve
miért nem mész? én most pucoltam meg a szutykos motort, de már csilli-villi!
paradicsom van?
koszos motor álldolgál a kertben de ezen ma mindenképp változtatok ha már motorozni nem megyek
jó "reggelt"!

mizu a kertben?
Biri merre nyomúlsz délután
......30-482-41-47
Kénytelen leszek megvárni, mert a Menyus alszik, mint a bunda!
Macsek elérhetőség?
vazeg tegnap szakadt az esső
Biri nem tudok addig várni legkésöbb 11:00-kor el kell indulnom.
Jó reggelt .....azt hittem már el is hoztátok
jah jo
jó reggelt!

most megmaradtam fővárosi libának csak itt is van egy kis kert
2 re üzemkész vagyok