Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és nem volt Hondás köztünk, úgyhogy nagyon haladtunk!
Folyik
Helyesen ZORRO
ZOORÓ! Ez tényleg így van, de jó volt!
Fiveurban!
Alig ismertél meg ez látszódott az arcodon!
Csak azért álltam meg, hogy nehogy azt hidd, hogy lenyúltam a fesz. szabályzódat csak szerelőnél van a busa és addig nem férek hozzá! De amint gatyába rázták és visszakapom, visszaküldöm a cuccot is!

Jó kis túra lehetett a maid, végignézve a parkolóban pihenő lóerők számát!
Na ezért hivlak én Csöleurnak!
És itt az "ur" szon van a hangsuly!
Török társunk jótanácsa!
http://www.youtube.com/watch?v...
ez nagyon helyes!
Megkérdem Mr.-nét,megnézem a munkahelyi terveket, jelentkezek,és regisztrálok!
Látod, hogy nemtudok nektek ellenállni...
VÁLTOZÁS! Tekintettel Milka barátom által szervezett programra, csúsztassuk a találkozót nálam Szeptember 20. szombatra! (nemtudom Pep meg tudja-e oldani...tőlem lehet 21 vasárnap is)

motoros összeröffenés Csölénél!

Program:

10.00 találkozó Hegyeshalomnál (M1 autópályáról Hegyeshalomnál kijöttök ott várlak benneteket)

Félóra süti-ropi-cola, aztán indulás Ausztriába (hivatalos fizetőeszköz az ajró…) egy rövid kis szerpentinezésre. Ez Hegyeshalomtól kb. 20 perc távolság (amennyiben még megfelelő hőmérséklet lesz ehhez)

Kb. 13-14 óra között érkezés vissza Hegyeshalomba a panziónkhoz, ahol ebéd (marhalábszár pöri)

Kaja után amikor jólesik, húzhattok haza….

Akit érdekel írja fel magát:

1.
Drága Kavicsos Úr!
Részemről a következőt kérném...........
Eltudnád tolni a bulidat szeptember 20-ra?
Sokkal több eséllyel tudnánk résztvenni ebben az időpontban többen is!
Nos?
Én voltam a problematikus tárcsás. A Braking 2 év után, a Galfer gyárilag vetemedett volt. Vegyél gyárit, még ha drága is, az legalább bevált...
Ennek örülök,bár nem ez volt a szándék!

Én amit mondok,irok,ugyis gondolom!És vállalom utánna a felelösséget!
Üdvözlet mindenkinek,lenne egy két kérdésem hozzátok.Valamelyikőtök írta,hogy hullámos tárcsát vett a gépére és megvetemedett.Mocimnak is kell tárcsa Így megköszönném ha megmondanátok kitöl is ne vegyek.Továbbá,hogy" Dodó"barátotok nak volt balesete a Dunaujvárosi hídnál,de minden képpen részvétem kívánom.Ja és naon jó kis csapat vagytok üdv Szöllő

Most meghatódtam !
Ha tényleg baj van,igen!
Ez természetes!
De ezt másnakis megteszem,akit barátnak,vagy joismerösnek tartok!Ez csakis igy müködik!
Csak nyugodtan!Inkább megnézetem több dokival is.SZóval várom a részleteket !Kapjál fel msnre és akkor ott megírhatod.Előre is köszike!Msnem adatplaon
Koszi, rank fer
Ha megengeded hogy még egy kicsit belekotyogjak, akkor a Szegedi utcában kedden délután rendel egy nagyon jó doki. Egyébként a János korházban dolgozik. Nekem a kezemet ő csinálta illetve a térdemet is ő próbálta a lehetőségekhez képest jóra összehozni. Sikerült neki.
És tényleg jöttél volna Te is?
Akkor legközelebb majd szólok Neked is !Egyébként ezt az incidenst leszámítva,nagyon nagyon jó volt !És hihetetlenül jól éreztem magam !
Többször probálltalaki hivni,de nem vetted fel4most rajtad a sor!
egyébként miattunk ne toljad el!Csak valszeg nálunk késö estig tart,esetleg hajnalig.Oszt másnap rendrakás!Szoval nekünk a másnap(vasárnap) kilöve!
De csak miattunk ne toldel a bulit!Bár jolesik nagyon hogy felajánlottad!
Szerintem a többséghez kell alkalmazkodni!