köszi!
hát így se forgattam túl, így 3ba nem nagyon akartam felpakolni.
amúgy is a kiülés gyakorlással voltam elfoglalva, az új ruhában már ezt is merem, de még kell gyakorlás bőven.
úgy kezdetem csinálni ahogy annó mondtad, tetszik és mintha tényleg jobban menne a kanyar ilyen módon
tegnap volt ez a motorozás, mára pedig olyan izomlázam van a combomban hogy csak na
melós dolog ide oda dobálni magamat a gépen
térd és felsőcomb tájékon azért még jól fog esni egy kis nyúlás, de amúgy sokkal biztonságosabban érzem magam és már ki merem rakni a térem is (mondjuk le nem ért ), nem mint cordurába...
kíváncsi vagyok h azon a felfogatáson is rezonálna a hang v sem....
megoldható?!
Minden vidim jó minőségű!
Már több mint egy éve kamerával!
Ott leszek!De csak Veled!
kihagynám,ha nem baj
Tittelett!
kameratartóddal mi legyen? tudod, berendeltettem még múltkor mikor beszéltünk róla, csak utána volt az incidensed a ringen...
Tegnap eltüntettem a majrécsikot(közuton).Tapad rendesen!Hogy mennyit fog elmenni?No az kérdés!
Az igéretek szerint min ima annyit mint az Attac!
vmikor hring?!
te mikor mész/mehetsz fel ismét pályára?
Féktávon kezdj el kiülni,kevésbé lesz fárasztó
hát így se forgattam túl, így 3ba nem nagyon akartam felpakolni.
amúgy is a kiülés gyakorlással voltam elfoglalva, az új ruhában már ezt is merem, de még kell gyakorlás bőven.
úgy kezdetem csinálni ahogy annó mondtad, tetszik és mintha tényleg jobban menne a kanyar ilyen módon
tegnap volt ez a motorozás, mára pedig olyan izomlázam van a combomban hogy csak na
melós dolog ide oda dobálni magamat a gépen
csak kár,hogy beragadt a váltód 2 öbe
tegnap kipróbáltam milyen bőrszerkóba kanyarogni:
http://www.sportmotor.hu/motor...
térd és felsőcomb tájékon azért még jól fog esni egy kis nyúlás, de amúgy sokkal biztonságosabban érzem magam és már ki merem rakni a térem is (mondjuk le nem ért
Még régebben olvastam, hogy tettél fel conti motiont. Hogy válik be?
Megoldódott
akinekjóó a napja.
nem jó az msn
Valki megoldás?