Nézd fiveurban tudom nem ismersz személyesen de majd egyszer talán megismerhetsz ha lesz valami hayabusás találkozó vagy nem tom!
Tényleg nem vagyok olyan amilyennek feltételeztek aki kicsit talán ismer az Biri, ővele már sikerült találkozni!
Remélem egyszer megváltozik a véleményetek mást nem tudok írni!
El nem ment a kedvem na de mit írhatnék a ti közös motorozásotokhoz nem ismerlek bennetek!
Hát ennyi!
Motoros üdvözlet!
Annyira sajnálom! Tornyi azért azt hozzá tenném,hogy ettől a szánalmas,és nevetséges bandától remélted az új motorod,és most én vagyok a hibás,hogy ettől a bandától nem kapsz,és ez által neked már nem is lesz.........................na hallod!?
Én nemigazán hiszem,hogy rajtunk múlna a te motorvásárlásod,már ne haragudj!Mert ha te ezt így gondoltad,mint ahogy leírtad,akkor az valamelyikünk balesetéből vártál motort magadnak!
Én inkább ezt el sem akarom hinni!
Abszolúte nem fogok sírva fakadni,hogy nem akarsz megismerni,és hidd el,hogy tök nyugodtan fogok aludni mindezek tudatában!
Vigyázz magadra,és a motorodra,széles utat kívánok!
Tornyi!
Az a legnagyobb baj, hogy még nem sikerült személyesen találkoznunk veled, és így a beírásaidból ítélünk meg!
Én voltam az első aki rosszallását fejezte ki a beírás miatt, nem volt gusztusos dolog!
Biztosan nem így gondoltad, de ez jött le belőle!
Mr.-t meg kell hogy védjem mert Őt ismerem tudom milyen Ember, igaz ami a szívén az a száján így fogadtuk el, mint ahogy elfogadtunk még sok mindenkit, mert a motorozás szeretete össze tart bennünket!
Remélem nem vettem el a kedved a fórumtól, de vedd figyelembe a mások baját-gondját is!
Maradok motoros üdvözlettel: Fiveurbán!
Ő sem fórumozik, de itt kint az országúton elég haladósan megy.
Fekete/ezüst 2004-es Busája van.
Igen, láttam már képeken. Meg hallottam is a régebbi motorjairól...
Akkor még kicsit edzenem kell, mert le vagyok maradva olyan 5-10mp-el...
Értem. Nekem már jók a fékcsövek, csak már fogyóban volt a betétem azért nemigazán fogott jól. Amúgy ha akarsz, tudok frankó fékcsöveket jó áron. A Britt SBK-ban használnak olyat...
Engem azért még körbemotoroztak páran. Viszont 1000-res géppel a 600-asok néha megkínlódtak...
Oksi, köszi! Majd megkereslek a legközelebbin amikor kintleszünk.
Szép jó napot Mindenkinek!
Ha valakinek van felesleges hátsó kapaszkodója vagy púpja (esetleg mindkettő) régi busához, kérem, hogy jelezze nekem. Vevő lennék rá.
Köszi,
Gábor
Szép napot!