Kutyacsontnak hívják, kb 5 mm-el hosszabb kell, és akkor kb 2 cm-el lejjebb kerül, de ez önmagában nem elég, az elejét is le kéne ültetni, mert ha nem teszed meg, akkor még kevésbé fog fordulni. Ha meg leülteted az elejét is, hamarabb le fog érni mindene. nem ajánlatos szerintem...
Másik problémám, hogy mostanában jóval többet eszik a sólyom mint az előző szezonokban.
Nem lett módosítva semmi, és kb ugyanúgy használom.
Gyertyák lettek cserélve a gyárival megegyező típusú NGK-ra, de ezek sajna francia NGK-k. A légszűrő hifofiltro márkájúra lett cserélve. Francia gyertya lehet a baj?
Vagy a 18000km-nél előírt pillangószelep szinkron hiánya lehet a probléma?
22000 van a motorban.
Köszi a segítséget előre is!
Üdv
Szép napot mindenkinek!
Ha jól emlékszem régen olvasgattam itt arról, hogy a Busát lejjebb lehet ültetni néhány cm-el. Hátsó rugóstag bekötésénél valamelyik alkatrész cseréjével.
Tudja valaki mi pontosan az alkatrész neve?
Köszi!
Doboz
Hol és milyen áron vetted a dobozokat, persze ha nem titok?
E-mailom: janosvirag84@freemail.hu
Ide küldj fotót és hogy mennyire gondoltál!
Köszi!
Éedeklődnék hogy hol vetted a mocira az oldaldobozokat és hogy mennyibe került?
Köszi!
És még nem is drága!
erre gondolsz?
link
Nem lett módosítva semmi, és kb ugyanúgy használom.
Gyertyák lettek cserélve a gyárival megegyező típusú NGK-ra, de ezek sajna francia NGK-k. A légszűrő hifofiltro márkájúra lett cserélve. Francia gyertya lehet a baj?
Vagy a 18000km-nél előírt pillangószelep szinkron hiánya lehet a probléma?
22000 van a motorban.
Köszi a segítséget előre is!
Üdv
Ha jól emlékszem régen olvasgattam itt arról, hogy a Busát lejjebb lehet ültetni néhány cm-el. Hátsó rugóstag bekötésénél valamelyik alkatrész cseréjével.
Tudja valaki mi pontosan az alkatrész neve?
Köszi!
Mail ment.
Akkor ez lehet nem kell bele!
Max sportlégszűrő és a dob!
Mennyire hasznos?