bordó ezüst :)
Nincs annak sem baja...!
Ezekböl nem találsz már olyat aminek nem piszkálták a blokkját!
Mégis csak 9 éves vasakat nézegetsz..amiben a km is kétséges..
Szerintem vehetnél éppen fiatalabbat is nem sokkal drágábban...
Ja ha ELSŐ tulajtól vásárolsz,s valamit elhalgat vagy átver akár km-rel vagy töréssel kapcsolatban ..Arra felhivhatod a figyelmét,hogy jogilag ráfarag ha valami kokeszolás van....
Többi tulajnál ez már nem játszik...
Sok sikert..
Sziasztok
Eladó k5 hayabusa elemek(gyári) kompletten ezüst fekete színben SÉRÜLT! Csak egyben 25000ft A műanyagos szerint javítható, meg szerintem is. És van még egy vezérmű lánc feszítő is 16000km futott de nem ez volt a baj hogy cseréltem. Az ára 14000ft.
Érd: 70-542-9308 Pécs.
a Motoradban értenek hozzá! Amatőrök tábora! Három hétig tesztelték a motorom megkérték az árát és szarabbul kaptam vissza mint ahogy oda vittem. Persze azt mondták kész tökéletesen működik!
Ja bocs, 2003-as modellévtől 32 bites az ECU, állítólag erőteljesebb is az alsóbb fordulatokon. Biztos van még néhány különbség, de ez a leglényegesebb az arany villa, arany fékek, fekete tengelybefogók meg a rozsdamentes anyagból készült összekötőcsövek a kipufogón alkalmazása mellett
nekem 2002 es volt..
53000km nél adtam el baja nem volt...teljesen jól müködött..
Csak blokkcserélt volt ami persze sosem hagyott nyugodni...tehát a váltóban volt 53ekm a blokkban ki tudja(nem ezért adtam el)....A gyári blokkba 43000 nél leszakadt a hajtókar...Ami teljességgel érthetetlen volt...A régi forumozok itt ismerhetikik is a motort...
a váltója teljesen precizen müködött,sosem sikerült melléváltani meg ilyesmi..
Nekem k5-ös közeledik az 50e hez ,de váltoprobléma sosem volt sőt semmilyen. Vezláncot cseréltem +a banánt meg a rezgéscsillapitót azt ámen. Ja meg anno kinyult a dudám
Sziasztok!
Nekem K4-es Busám van közel 40e kilométerrel és én sem érzem mindig 100%-osnak a váltót, néha találok két fokozat között egy harmadikat és lehetne finomabb is a váltás rajta, bár sokat javított rajta, hogy a kuplungkart 3-ról 2-esre állítottam! De lehet más motoron sem jobb, csak nincs viszonyítási alapom.
Sziasztok
Nekem 2005 busám volt 25000km-rel adtam el de a váltója nagyon finom volt. Még az xx-nek sem volt ilyen jó váltója, pedig annak első gazdája voltam, új moci volt. És nem használtam ultra szuper olajat(Q8 10w50). Vagy szerencsém volt?
Nincs annak sem baja...!
Ezekböl nem találsz már olyat aminek nem piszkálták a blokkját!
Mégis csak 9 éves vasakat nézegetsz..amiben a km is kétséges..
Szerintem vehetnél éppen fiatalabbat is nem sokkal drágábban...
Ja ha ELSŐ tulajtól vásárolsz,s valamit elhalgat vagy átver akár km-rel vagy töréssel kapcsolatban ..Arra felhivhatod a figyelmét,hogy jogilag ráfarag ha valami kokeszolás van....
Többi tulajnál ez már nem játszik...
Sok sikert..