Sziasztok! Az alábbi a kérdésem lenne az olajszinttel kapcsolatban. 2.gen busánál van az ellenőrző ablak amin látjuk az alsó és felső szint jelzését. Amikor a szint annyira alacsony hogy nem látszik az ellenőrző ablakon az olajszint akkor az olajnyomás jelző fény a müszerfalon jelez? A másik eset, hogy ha tul van töltve akkor mi történik? Tudom, hogy le kell engedni de mit okozhat a nagy szint?
Én csak azt nem értem, hogy ez az indulat és felsőbbrendűségérzés na meg a mindent tudás illúziója honnan van? Na meg ennek a folytonos kinyilatkoztatási kényszere.
Nah először is...téged itt senki nem irigyel. Én pláne nem.
Aztán....irogat ide néhány innen elszakadt hazánkfia és megkepő módon tudnak magyarul, nem tört magyarsággal próbálnak okoskodni, hanem értelmes módon próbálnak hozzátenni az érintetteknek. Tanulj meg magyarul, vagy legalább ne felejts el, és ne akarj okosabb lenni csak mert osztráknak hiszed magad..
Akkor talán majd komolyan veszlek.
hja, oriasi a lemaradas: meg mindig---a kelet-nyugati, alföldi intelligencia szakadas naponta lezongorazhato. Ugy ahogy a DDR- eseknel is lathato. Marad a rosszindulat, az irigyseg, a sötetseg, ahogy a haverom szokta mondani, akkora a sötetseg a fejükben, mint a medve seggeben . . . :)))
egyebkent a 2 szinkülönbseget, egy alkatreszkereskedö havertöl hallottam nem reg, ö emlitette, a 2 kemiai felepitest, mire figyeljek , biztos jobban ert hozza , mint az alföldi kemikus mernök ur . Mar többször belemkötött a seggluk, de ott a roman hatarnal ez napirenden van . . .
Busára kétlem, hogy a könnyű alu helyett nehezebb rezet tettek volna :)
Már a 70-es évek japán motorjai is aluhűtősek voltak, sőt, az első folyadék hűtötte Suzuki GT750 is ha jól emlékszem.
A régi G11 mehet a rézbe is, aluba is de szarabb a hőátadó képessége. G12-t nem szereti a réz. A színekkel nem szeretek dobálózni, mert eredetileg a G11 volt zöld / kék és az alus volt pink, de már G13 vagy azzal egyenértékű is van zöld, sárga meg kék színben.
Ja, osztrák általános iskolába jártál, vagy magyarba? Mert ha magyarba akkor illene magyarul tudnod és ugyanazt a kémiát tanultuk csak mondjuk én nem kettes alával és nem.kellett austriaba dissidalnom hogy ilyen okos legyek az oxidatiobol amiről fibgod nincs. Ha meg osztrák ba huzzál a faszba ne itt játszd az eszed vén fejjel.
Az aluminiumot......és nem szétmarja hanem korrodálni fog.
A szin nem csak kek meg piros van.
Hirtelen ezt találtam ez ügyben: https://lavina.hu/miert-kulonb...
El kell olvasni a címkét és kész :)
Aztán....irogat ide néhány innen elszakadt hazánkfia és megkepő módon tudnak magyarul, nem tört magyarsággal próbálnak okoskodni, hanem értelmes módon próbálnak hozzátenni az érintetteknek. Tanulj meg magyarul, vagy legalább ne felejts el, és ne akarj okosabb lenni csak mert osztráknak hiszed magad..
Akkor talán majd komolyan veszlek.
egyebkent a 2 szinkülönbseget, egy alkatreszkereskedö havertöl hallottam nem reg, ö emlitette, a 2 kemiai felepitest, mire figyeljek , biztos jobban ert hozza , mint az alföldi kemikus mernök ur . Mar többször belemkötött a seggluk, de ott a roman hatarnal ez napirenden van . . .
Már a 70-es évek japán motorjai is aluhűtősek voltak, sőt, az első folyadék hűtötte Suzuki GT750 is ha jól emlékszem.
A régi G11 mehet a rézbe is, aluba is de szarabb a hőátadó képessége. G12-t nem szereti a réz. A színekkel nem szeretek dobálózni, mert eredetileg a G11 volt zöld / kék és az alus volt pink, de már G13 vagy azzal egyenértékű is van zöld, sárga meg kék színben.
Hülye vagy mint a segg.
A szin nem csak kek meg piros van.
Hirtelen ezt találtam ez ügyben:
https://lavina.hu/miert-kulonb...