Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oxi, köszi!
Szólj Busatinak, neki most csinálják a motorját Pest környékén, hogy vegyék le róla a mintát és csinálják meg. Mondanám, hogy segítek én is, csak az a baj, hogy az én emberemnek nincs otthon karbonszövet, úgy kelett Pestről hozatni valakivel
Az karbon utánzat gyárilag. Én azt is lekarbonoztatom.
Azért kérdezem, mert szeretném majd én is megcsináltatni, de mondjuk nem Debrecenben... Innen Mosonmagyaróvárról kicsit messze lenne lefocizni...
ez hol található?
Ami a gyári műszerfalon van az karbon utánzat nem? Vagy kevlár?
itt vannak az új Busa színkódok:
Igen. Ami látszik a vázból oldalt, az mind twill szövésű karbon lesz. Plusz a sárvédő, a tank oldalán az a kis fekete biszb@asz, meg a panelek meg a tükrök.
És ez hogy műxik? Melyik részét karbonozzák? Gondolom a látszó felületeket nem?
Mivan? Valami rosszat mondtam, hogy így kihalt ez a fórum?
szíjja barátném! hogy s mint?
A kamrán mától lakat tudod HAMVAZÓSZERDA, majd csak húsvétkor nyitom ki legalábbis a családnak!
Igen.
jó estét.
Meggyüttem
Szia Fistvan!

a vázadat karbonoztatod?
Cool 13 az első index párja 40 euroba kerül, a hátsóé 24-be. A postaköltség viszont kb 20 Euro Magyarországig. Így viszont már nem nagyon éri meg. Itthon én 14 ezerért vettem az első indexeket, a barátom meg talán 7-ért a hátsókat, így kb egálban van az ár. Megkérdezem neked a debreceni Suzukiban, hogy jelenleg mennyi az ára az indexeknek. itt vannak a linkek a német oldalhoz:
hátsó
első
Lacikám hello! Mi újság a fáskamrában? Leakasztottad ma valamelyiket?
na jobb ha nem várod meg
Ja!

Keresni énis mindig keresek!De a találattal,még mindig hadilábon állok!Valakik jol eldugták!
Szerintemis!

Ezért te Fiveurbant hivd dédaponak!
Attilánk meg majd ükaponak szolitja!Hogy én ezért mit kapok?!
Kersetem Milka egész nap! De b@szki egyszerűen nem találtam!

Se Eurót se Forintot...
Bizony idősebb vagy nálam jópár évvel
Az oké!

De forintot,vagy eurot!Nem mindegy!
Eztet nekem tetszik mondani?

Nem akarnék indiszkrét lenni,de lehet énvagyok idösebb!
Gáborom meg azért nagyapo,mert már annyira ........De hagyuk!