Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látványos, de valamiért ma mégsem jön be. Gondolom ezres gixxer.
Ez sose volt Hayabusa.
🤔
😉
Vicc ez az egész vizsgarendszer Magyarországon.Nem létező tudással,és rosszindulattal dolgoznak egy szolgáltató szektorban,amiért mi ráadásul még fizetünk is.
Egy ilyen kompresszoros TTS Superbusát bevállalnék. 🤠
Voltak "jó" tapasztalataim a kispesti NKH kirendeltségen. FULL-FULL gyári karcmentes motorokkal is "Cöccögtek" . :D
A kedvencem az volt amikor egy három kerekűvel odamentem (Azt csak az NKH-nál lehet vizsgáztatni jeligére). Befotózzás elölről, hátulról, forgalmit elkéri...Mindent megnéz, fotóz. Ezt követően szólnak hogy álljak be. Bemegyek és ránéz az ipse aki kint fotózta. Azt mondja: Hoppá! Ennek három kereke van? Nézek rá ....(gondoltam mi a francot néztél eddig a tűző napon kint?" Szól egy másiknak, aki egy autó motorterében kotorászik épp. "Te! Háromkerekű!" Az aki az autóban hasal, oda se néz, úgy ordítja: Elutasítva! Na mondom: Na és aztán miért? Engem ide irányítottak, hogy egyedül itt lehet ezeket vizsgáztatni. Ez egy teljesen gyári, Magyarországon forgalomba helyezett motor...Emberünk áltudományos fejtegetésbe kezdett hogy nem tudják lemérni a fékhatást, mert elöl két kereke van. Kérdezem én: Na és? Az autónak nem két kereke van elöl? Itt elakadt a gondolatisága. "Végülis ott meg tudjuk mérni ez igaz" böki rá. Ok...Beállok a rázóra, beviszik az adatokat a computerbe, lemegy a mérés, látom hogy villog a zöld, "megfelelt" jelzés. Erre a szaki: Nem tudom átengedni! Megint azt hittem agyf@szt kapok. Ott a "megfelelt " akkor miért nem? Válasz: Nem hozza a Yamaha által előírt gyári adatokat. Ránézek.....De mi közünk nekünk egy yamahához? Erre odamegy a jármű elejéhez: ..."Miért mi ez? Jaaaaaaaa!" De mondom ott a forgalmi is az asztalon. Hogyhogy yamaha? Kit érdekelnek a yamaha adatai? Ez egy Piaggio Ember!!!! Itt már látta hogy elég sok a blama, meg én is már ideges voltam, pedig nyugodt típus vagyok. "Ja! Akkor jó! Akkor kint üljön le, megvagyunk..." Ugyanitt bordó R1 felhúzott 4 csöves nyitott rendszerrel indítás nélkül "rendben volt" Olyan hanggal ment el, mint egy utasszállító repülőgép. Kisvártatva (rá egy évre kb. ) hallom hogy leteperték ott a komplett brigádot. Nahát...
🥹
😏
Amerikában az utcán gurulhatsz vele.Nálunk mit szólnának hozzá a Mozaik utcában? 😄
🤫
Csak egy sima nyomaték hiba
https://www.facebook.com/reel/375893014937354 👍️
Azt elhiszem,de azért el tudom képzelni,mert az enyém is ilyen színű volt.Tudott a napon csillogni rendesen a narancsmetál.
A kép nem adja vissza milyen szép előbben,az egész motor ezzel a fényezéssel.
Gratula a vashoz!Csak a kolbászzsír! 😎 👍️
dobsz 1 képet?
Gondoltam, es ertelek.Csak szalonban lattam a szinét es ott is utos volt,gondolom termeszetes fenyben sincs csalodas:)
Igen.Csak az miatt :):)
Meg a narancs szín miatt is:)
A Jubileumi-kiadas miatt tortent a lecserereles?ha szabad kerdeznem😁
Én.Csak elmentem a kútra télire teletankolni meg vissza.
Amúgy 0 km volt benne.:):)
Gratula a Szépséghez😀!Sok balesetmentes utat kívanok!A 4km Te tetted bele vagy emnyivel erkezett?
A 2021 est a felső fékmunkahenger miatt vihettem vissza,most a jubileumit amibe 4 km van meg ez miatt vihetem.Elvileg itt csak 10nm nyomatékkulccsal ráhúznak a cső csavarjára es kész is.
Teljesen lerombolják a vándorsólyom nímbuszát ! 🤔