Suzuki Hayabusa

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!gen2 busára keresek hullámos féktárcsát.(braking) vagy valami hasonlót,kinai nem érdekel.köszi előre is.
Szia ! Nem. Gyári fekete volt. Passz így...
Szia! szép gép! A színkódjára emlékszel?
Jó gép volt...Szerettem. Az a vicc hogy amikor megvettem, mindenki magyarázott, hogy : "Hayabusa?!?! Hülye vagy? Meg akarsz halni? Ehhez képest nekem ilyen nyugodt és jóindulatú motorom kevés volt még. Szerettem vele ugyanúgy 70-80-al végigsiklani a városon, mint ahogy nagy tempóval elhúzni néha. A motor sincs már meg, a sisak se...Pedig a sapka is kiváló volt. :))) Csendes, könnyű...
Sziasztok!
Érdeklődnék ,hogy esetleg valakinek mostanság lessz-e eladó gen1 Busája? Max 1.6m van rá! Lehetőleg ne bontószokevény legyen ! Privátba ,vagy ide is jöhet! Köszönöm!
Sziasztok!
Valaki tudja gen3 busának a hátsó rugóstagnak mi a gyári beállítása?
http://youtu.be/D4rI7tJLQHI;feature=share&si=ELPmzJkDCLju2KnD5oyZMQ
😉 👍️
Hát az már nagyon régen volt,én most nem fogadnék magamra,mert sajnos már 5 éve nem ültem motoron.Aztán majd kiderül,hogy milyen gyorsan fognak visszajönni a régi reflexek,de szerintem ilyen hosszú kihagyás után ahhoz is kell majd egy-két év,főleg,hogy most is csak erősen hobbi jelleggel akarok majd néha kimenni pár versenyre,nem pedig pontgyűjtő profiként. 🏍️
Nem tudom biztosan , de aki rád szeretne fogadni gyorsulásin , a látottak alapján lehet adnák kölcsönt neki ! 😉
Hat en nem tul jelentos osszeget mar adtam, par szazasom mar banja.
De ez jo iskola volt. Soha tobbe.
Én pénzt eddig csak egyetlen esetben,édesapámnak adtam kölcsön,másnak nem adok,de nem is kértem soha,ez nálam elvi kérdés. Bár a székely közmondás szerint az elv olyan,mint a fing,tartja az ember, amíg bírja. 😆
Adtam már pénzt is, a legjobb az volt, amikor kb. nullába kerültem a végén.
Azóta megtanultam, hogy nagy értékűt soha, senkinek.
Erről a Vanishing Point film ikonikus matricája jut eszembe,ami a fekete Dodge Charger-en volt.A feleségemet igen,a kutyámat talán, a Dodge-omat soha!:)))
Ez odabasz,megvan superstreetben az első 5-ös idő!
http://youtu.be/JSD9G6nJSdc;feature=share&si=ELPmzJkDCLju2KnD5oyZMQ
Sajnos az elet neha felulirja az elvarasokat, nyilvan a gepjarmu kolcsonadasanakvan hatara, pl. a jogsi, a jozansag.
Igaz, en pl, par dolgot nem adok senkinek, ezekbol az egyik az auto, inkabb elviszem az illetot.
Én már autót is sok embernek adtam kölcsön,de mindig a sofőré a felelősség.Ez még a céges autóknál is így működik.A saját otthonában meg nyilván a kulcstartón,nem pedig páncélszekrényben tartja az ember a kulcsot.
A baleset? Hát... olyan... 1990 körül, esetleg előtte 1 évvel. Mondjuk az belefér a körülbe.

https://www.google.hu/maps/@46...!3m6!1e1!3m4!1sir3jOND1UNsEGePrNE56eQ!2e0!7i16384!8i8192?hl=hu

Ez a kanyar.
Akkor is ezt mondanád, ha egy akkor már 10-15 éve haver mondaná el?
A teljes sztori az, hogy az elkövető amúgy akkor sokadszorra vitte már el, csak az utolsónál fázott rá, a tulaj sorkatona volt, így a katonaság ideje alatt a másik néha elvitte a járgányt. Ezért sem zavarta amúgy az eltiltás, hiszen katonaság alatt annyira nem hiányzott a járgány. Igaz, amikor nem volt mire ülni, akkor már igen, de ez másik történet már.
Az elkövető viszont magára vállalta, hogy bement és engedély nélkül vitte.
Azért az nem olyan rossz,hogy most nyugati motorokon tudsz gurulni, soha rosszabbat.
Gondolom ez még a rendszerváltás előtt történt,régen azért elég nagy volt a szigor,ott nem nagyon lehetett igaza az embernek,csak ha hagyták....
A tulaj kúrta el! Nincs miről beszélni. Ilyen sztorin az összes sün nyerítve nevet, mert nagyon átlátszó, de legalább szög egyszerű.
Á,az már régen volt.5 év alatt már elég erősen megkoptak a reflexeim, de ha minden jól megy,akkor jövőre újra indulok pár versenyen,aztán lehet pár év alatt majd újra belejövök.
Sajnos az én korom úgy adta ki, amikor még lehetett volna, akkor szinte csak szocimotorok voltak, aztán családalapítás meg a gyerekek miatt más elfoglaltságom akadt. Amikor azt mondhattam, na most megint, akkor meg már nyugatról (a japán is nyugat) fújtak a szelek.
A sztoriban az az érdekes, hogy a tulajhoz bejáratos volt a haverja, és amikor az katona volt és éppen otthon volt, hallgatólagosan elvitte/kérte a motort, a kanyart elsokallta és meg is volt a baj. Az érdekes, hogy a tulajt is elmeszelte a bíróság azzal, hogy a gépjármű veszélyes eszköz, a kulcsait ennek megfelelően kellett volna elzárni még lakáson belül is, mert a vétkes magára vállalta, hogy bejáratós volt a tulaj lakásába, tudta, hogy a kulcs a kulcstartón van és csak leemelte és elvitte.
Hiába érveltek, hogy a saját lakásban miért is kéne eldugni a kulcsokat, de mindegy volt, kapott pár hónap vezetéstől eltiltást.
Nem is kell kipróbálja , elég ha vérivás után melléd áll a rajtnál ! Majd lesz baja meglátod ! 😉