Hahóóó!Itt vagyok én is!Köszi Lacibá a mai napot!Jól éreztem magam!És az a 900as gép.... nagggyon megy! Örülök hogy mindenki épségben haza érkezett.Amúgy az arcom kicsit nekem is megpirult a naptól!Köszi mégegyszer mindenkinek a mai napot!Imi neked pedig jobbulást meg kitartást meg mindent!Ha bármiben tudok segíteni,szólj nyugodtan!Számíthatsz rám!
Mi is csatlakozunk, csodás nap volt.
Köszönet a vendéglátásért, a tökéletes gulyásért és pitéért, a "csibészkapdel" bemutatóért és úgy általában mindenért.
Én például ma rájöttem, hogy a 80-110-es tempó az igazi túrázáshoz, ezt még két személlyel is biztosan tudja a 400-as, minden körülmények között. Persze a 900 az... Na az odab*sz!
Külön köszönet a kipróbálási lehetőségért.
Egyébként hazaérve vettük észre, hogy bizony itt-ott lekapott a nap!
Imi: neked pedig kitartás, sajnálom, hogy ilyen körülmények között találkoztunk először személyesen, de legalább nem lett komolyabb bajod, és ez a lényeg.
Jó volt megismerni az eddig nem ismert fórumlakókat, Móninak is tetszett, mondta sokat tanult ma, mert motorokról ennyit egyhuzamban még sosem hallott. De jól érezte magát ő is nagyon - első hosszabb túrja volt ez.
És akkor még a végére: az általam készített (telefonos) képeket ide kattintva könnyen megtaláljátok.
Csatlakozom, nagyon szépen köszönöm a szíves vendéglátást !
Rettentő jól éreztem magam, azthiszem lassan megtörik a fóbiám
az idegen motorokkal kapcsolatban, ehhez nagyban hozzájárult, hogy
valahogy mégiscsak ráültem a 900-ra, ezért külön köszönet !
&rash 400-asát pedig kövi alkalommal nem hagyom ki !
(Azthiszem én is sportdobbal megyek a következő talira .)
A képeket holnap délelőtt felrakom. Ami azt illeti csinálhattam volna
többet is, de azért akad némi anyag.
Azokat amik inkább portrék, majd küldöm emailben annak aki rajta
van , illetve Iminek a képeket...
Köszönjük hogy megtiszteltél minket vendégszereteteddel, és hajlékodba fogadtál Mit bánom én milyen volt - milyen jelzővel lehet illetni - a lényeg hogy külön kell tudnunk választani a virtuális és a valós világot Az érintettnek jobbulást és mihamarabbi újjáépülést.
Ceeebusz
Devil megvár
Rád van izgulva
Amúgyan télleg elfogadható volt a mai nap
Remélem más is így gondolja
Ami történt azt nagyon sajnálom
Remélem sikerül rendbetenni a dolgokat
Lacibácsi, köszönjük szépen a mai napot! Finom volt a csülkös babgulyás, meg a sütemény. Ma megint új ismeretségekkel, illetve élményekkel gazdagodtam, igaz a veterán börzéből nem sokat láttam, de nembaj, lesz még máskor is. Majd valamikor kíváncsi lennék egy karos küzdelemre a kutyával - bár sok esélyem nem lenne
Hozzászokás: nekem az első Miskolc-Pest út után (195km háztól-házig), amit egyhuzamban toltam le, három napig volt izomlázam a lábamban. Aztán hazafelére már jobb volt, következő Bp-re jövés meg már totál semmi fárasztó. Szóval hamar rá lehet állni.
Egyébként meg még tarts ki kicsit, hidd el jobb lesz azzal a tudattal gépre pattanni, hogy semmibe nem köthet bele a yard. Forgalmi rész pedig igen, fain, én is tökre élveztem. Mondjuk nálam nem volt meg a motor még ekkor, sőt, nem is tudtam milyen lesz ha lesz egyáltalán (mert otthon nem volt túl meleg fogadtatása az ötletnek, hogy motorozás), így a forgalomban vezetés minden percét tökre élveztem.
próbálok rajtuk vágni, meg lekicsinyítem őket...
Végülis szerintem mindegyik kép belefér a közösbe, úgyhogy fel
feltöltöm mint Pistabáá, úgy gyorsabb és egyszerűbb.
Szép nagy kutyáid vannak és a képekből ítélve szeretik a motorosokat.
Imivel mi történt? 34-es képhez van köze?
Sziasztok!
Én is köszi
Mi is csatlakozunk, csodás nap volt.
Köszönet a vendéglátásért, a tökéletes gulyásért és pitéért, a "csibészkapdel" bemutatóért és úgy általában mindenért.
Én például ma rájöttem, hogy a 80-110-es tempó az igazi túrázáshoz, ezt még két személlyel is biztosan tudja a 400-as, minden körülmények között. Persze a 900 az... Na az odab*sz!
Külön köszönet a kipróbálási lehetőségért.
Egyébként hazaérve vettük észre, hogy bizony itt-ott lekapott a nap!
Imi: neked pedig kitartás, sajnálom, hogy ilyen körülmények között találkoztunk először személyesen, de legalább nem lett komolyabb bajod, és ez a lényeg.
Jó volt megismerni az eddig nem ismert fórumlakókat, Móninak is tetszett, mondta sokat tanult ma, mert motorokról ennyit egyhuzamban még sosem hallott.
És akkor még a végére: az általam készített (telefonos) képeket ide kattintva könnyen megtaláljátok.
Köszi
Rettentő jól éreztem magam, azthiszem lassan megtörik a fóbiám
az idegen motorokkal kapcsolatban, ehhez nagyban hozzájárult, hogy
valahogy mégiscsak ráültem a 900-ra, ezért külön köszönet !
&rash 400-asát pedig kövi alkalommal nem hagyom ki !
(Azthiszem én is sportdobbal megyek a következő talira
A képeket holnap délelőtt felrakom. Ami azt illeti csinálhattam volna
többet is, de azért akad némi anyag.
Azokat amik inkább portrék, majd küldöm emailben annak aki rajta
van
Remélem mindenki rendben hazaért
Én köszönöm,hogy megtiszteltetek a jelenlétetekkel
Ez nem vót naon LFP-s mi?
Devil megvár
Rád van izgulva
Amúgyan télleg elfogadható volt a mai nap
Remélem más is így gondolja
Ami történt azt nagyon sajnálom
Remélem sikerül rendbetenni a dolgokat
Ki kell hagyjam a citadellát sajnos. T Gabi Te is csinálhatnál pár képet.
Jó utat mindenkinek!
Egyébként meg még tarts ki kicsit, hidd el jobb lesz azzal a tudattal gépre pattanni, hogy semmibe nem köthet bele a yard. Forgalmi rész pedig igen, fain, én is tökre élveztem. Mondjuk nálam nem volt meg a motor még ekkor, sőt, nem is tudtam milyen lesz ha lesz egyáltalán (mert otthon nem volt túl meleg fogadtatása az ötletnek, hogy motorozás), így a forgalomban vezetés minden percét tökre élveztem.
Ti milyen olajat ajánlanátok a 600-asomba?