szerettem nagyon, 5nél többet nem tudtam megetetni vele, kis könnyű gép, jópofa nagyon
.Különben úgy néz ki veszek egy Gammát
. A pénz meglesz lassan rá, csak fogjak ki egy jót, ha tudtok eladót ami megbízható szóljatok
.Sajnos az enyémnek a teljes javítási költsége, mivel nincs sok ép dolog rajta, sztem a végén sokkal többe jönne ki (meg egy csomó időbe) mint egy új-használt. Időm meg türelmem nekem meg nincs megcsinálni, inkább meghagyom alkatrésznek, vagy ha lesz motorom is meg pénzem is felújíttatom..
de attól még nrm nyit 10000-nél a másodjára
azt mondták h "alul" a hengernél ahol van a power,na ott tört el vmi
aki tudja pontosan mi az segítsen
. Én eddig úgy tudtam, h azért áll több rszből hogy cirka 8000nél félig nyit, aztán kb.pontosan nemtom, de olyan 10000nél teljesen.
.
Szerintem többet ide nem is írok, a könyökömön jön ki az egész, ennyit szívni már kész röhej. A rendbehozatala meg az újrafényezése sztem vetekszik egy új árával. Azért még jó kakucsringezést nektek ha megy a "brigád". Nah uff. Sziasztok
én sztem ilyen fém-kerből fogok szerezni, amikor apa nyomtávszélesítőt csináltatott akkoris oda mentünk el alcsit venni, volt vagy 500fajta ötvözetük, biztos van vmi hőállóbb alcsi
de ha nem...honnan is vettél MTZ dugót?