. Valami nagyon furcsa dolgot csinálhatott vele az a jóember.
35Le , ugyan az a súly, és a furat/löket arányból ítélve nyomatékosabb
. Már nagyon kíváncsi vagyok...
Hát igen , van aki "csinálja" és van aki "szereli"
Sajnos nekem az utóbbihoz nincs türelmem.....
. Nem tudom végülis milyen a Heidenau, talán ez is részben vezetőtől függ h mit hoz ki belőle, én többet nem veszek az biztos, nem éri meg. Hallottam már h nem rosszabb mint a többi, egyre jobban csinálják, de az ellenkezőjét is, h nagyon kemény a keverék, és rohadtul csúszik. Hát télen csúszott
de ősszel is volt h kb.20fokban megcsúsztam vele kanyarban, úgy h nem döntöttem nagyon, csak kicsit pörgettem.... de eddig akár milyen mocit láttam ezzel szerelve, kezdve pár 125östöl egy GS500ig mindegyiken 3-4 centis paracsík volt....
de mocira nem való az biztos, szar, mindenhol ment keresztbe a segge a mocinak...
de ez megoldható végülis
kipuff kettéhajlott, kormány is elhajlott, meg hasonlók, de most állítólag megint egyben van... de azóta én nem láttam... de majd megnézem egyszer
.Faszán nézett ki. Ahogy így elnézegetem, hát kedvem támad a végén megcsinálni az enyémet, de sajnos a kormány kiegyenesítését nem vállalták, mert keletkezhet hajszálrepedés az anyagban, a tankom meg most tették teljesen tönkre
.Ahogy nézem az rg wolf kormányszöge, meg kiemelése is ugyan olyan mint a tiéden volt. Meg az első villa is. Csak a váz a tiéden még elég vékony.
Szimeringes lett a teló, megcsináltattam , elbaszták, anyira nem csillapított h macskakövön azt hittem szétesik. Aztán én is kerek 100al előzés után rámentem egy hullámos részre, a sötétben. Nem futotta ki a teló, bepattogott aztán rögtön beszitált , teljesen beverődött a telószár, kissebb lett az utánfutás aztán már én se tudtam mit csinálni, kiszedtem valamennyire a szitálást erre egy rohadt bucka épp oldalról ütötte meg az első kereket aztán borultam, meg csúsztam, legalább 10 méterre lemaradt a motor mögöttem. Nekem a lábtartó tört ketté a váltóval együtt a 3szög alakú tartórésznél, meg ilyenek. Mondjuk én ott szívtam meg h vállra estem, pofára nem lett volna ajánlott mert rohambili- sisak volt rajtam
. Hát nekem Heidenau gumi van fenn....
szóval gáz volt, kormány kb 45 fokot hajlott el, mindekettő... villa is elhajlott, letört pár dolog, de még hazamentem a motorral
egy első fejidom volt fent, azt csá, de jól nézett volna ki, ha befejezem
és így keveset is eszik...
ja, én is veszek az már tuti! Csak kicsit tartok tőle hogy milyen lesz... nagyon könnyű belenyúlni a szarba. Pl. nemrég hallottam, hogy ahhoiz hogy eladásnál jó hangja legyen a motornak, ha már csörög fűrészport szoktak az olajba rakni. Sajna annak hogy kicsi a súlya az a hátránya van, hogy nagy sebességnél, ha pl. úthiba van könnyebben elszáll vele az ember.
. Ha sikerül nekem is csinálhatsz!
Amúgy meg grat hozzá...