Ez a festék amit mindjárt meg is mutatok, nem viccelek, kb. a fújás után 1,5 perccel már nem ragad
de ha egy kicsit sokáig fogod akkor felmelegedik, és a bőrödre rapad a festék
ne akarj ilyet, szar volt nagyon, mitas, de nem tapadt semennyit, csúszott minden kanyarban... fújj de szar volt
viszont mzsek akik azért eléggé küldik neki, meg még jópár embert beszélt olyanokról hogy a heidenau az elég jó, én mondjuk már este egy ilyen gumi miatt kétszer is, de az régi volt, kipróbálnék egyszer egy újat...
bár lehet az a baj hogy nekünk egy nagydisznó hegesztőtrafó van kint... amúgy belinkelték már, a kipuff leömlőjében van egy gyűrű az a fojtás...
, de sztem állandó lehet, mert fordszám és gázkarállás függő
, bár mondjuk ez nem kényszerolajzású hogy állandó legyen
) és nem volt benne folytás, ez a dob ezexerint gyárilag ilyen
de volt benne majdnem 1 és majdnem még egy egész szemeteslapátnyi koksz
, a leömlőből a belseje tök dúrva am., olyan anyag van belül a belső falán, mint a szúnyogháló, csak fémből van. Hálistennek akkor nem kellett elrontani a hangját
, én nem mertem az alapján belőni
akkor szerinted kettészelhetem középen?
Sztem a lamella simán van annyi, aztán a "kapaszkodó" is gyári, a rugó meg teljesen összemegy amikor elernyedt állapotban van, köszi az infókat, egyébként az olaj pumpa karjánál lesz valami jelölés ugye, ami segít a pontos beállításban?
a kuplung agyat, azt a nagy középső alu részt, hogyan lehet megfogni, h csavar lelazítás közben ne forogjon?
A festék kupakja valaha állvány szerepet töltött be, ezért kapott a festékből
Az olajpumpánál (1. generációs RG) van a karon egy jelölés, meg fentebb is, azok miket jelentenek? az a helyes alapjárati kenés?