Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem azért...
Ha akarnám, akkor én is otthon laknék. Sokkal jobb lenne nekem is. Nem kellene költenem szinte semmire. Minden nap főtt kaja lenne előttem és minden nap találkozhatnék a haverokkal.
De akkor vagy 40 percet motorozok nyáron a cégig és 40 percet vissza. Ezzel nincs is gond nyáron, de télen amikor buszoztam akkor 1,5 óra volt csak oda az út és amellett 30.000 ft a bérlet.
Így hogy elköltöztem, talán jobban jövök ki.
Sziasztok. Valakinek nincs SV1000-re hasidom eladó? Elméleileg jó az enyémre is (TL1000S). Vagy akinek van mennyiért vette és hol?
Válaszokat előre is köszi.
Persze drága a nadrág.
komoly dolgos kérdések volt ma szó itten kérem
Elég off a topic ma!
ha ez vígasztal
nekem is kimarad.
Nemáááááá.Enyhén használtas raceattack?
Nekem kimarad az 577! Nincs gumi és időm se lesz!
Meg kéne vizsgálni, hogy mennyire jók azok a tulajdonságok
?
miért mert itthon lakom
Hú bazeg! Ez odavert.

Az én barátnőmnek két jó tulajdonsága van. De azok jó nagyok .

Jó éjt!
"Ha valamilyen márkát nem ismer akkor már nem is veszi fel"

Akkor ezzel én nagyon jó vagyok, mert az Adidas meg Nike meg ilyesmiken kívül szinte semmit nem ismerek, mert egyszerűen nem érdekel.
Tavaly karácsonyra kaptam egy inget. Rá volt írva hogy Nautica. Nem volt rám jó. Mondom visszaviszem. Apám adja a számlát, dobtam egy hátast: 25 rúgó volt . És nem ismertem a márkáját.

Én mindig a legjobb ár/érték arányt keresem. Ez nálam is az 5000Ft-os nadrágot jelenti . Nem bóvli, az "anyagmennyiség" benne van és egy 20 rúgós sem hinném hogy 4x jobb. Gondolom te is így gondolkodsz.
Pontosan.
És még én vagyok az életművész ?!
Szumma szummárum önálló élethez pénz kell.Akinek van vagy jobban keres annak könnyebb,akinek nincs és szarabbul keres annak marad a hitel.Vagy maradhat otthon amiben végülis semmi rossz nincs nem olyan idilli de szegény ember vizzel főz.
már csak 999.999-et kell kitalálnod
Biztos fincsi pitét süt.
Ez egy fura tulajdonsága, de emellett milliónyi jó tulajdonsága, szokása van ami miatt nem érné meg eldobni magamtól.
Remélem 2 keréken.
Hö hö.A motoros farmer 24e a másik is KB annyi.De láttam sima 501-est 6e ért.És ahogy a filmben monnyák tökmindegy hogy russzki vagy ámerikanszkij mert mind kínában gyártják.
Ahoj! Ma voltam az 577-felé kocsival! Minden bokorban rendőr és mérnek Besztercebányáig. De az út jóóóó!
Az ilyen nő nem hiszem, h az én barátnőm lenne... de mindenki másképp éli meg a szerelmet Te így
Te akkor már tudsz valamit
Nekem sincs drága gatyám, mert nem kell.
Barátnőmnek viszont nem mindegy melyik boltban veszek neki cuccokat. Ha valamilyen márkát nem ismer akkor már nem is veszi fel. Hiába áll neki jobban az olcsóbb, neki az nem kell. Én meg pont az ellentéte vagyok.
3 haverom vett magának farmert most és mind a 3 elbaszta a méretezést. Mondanom sem kell, h nekem mind a 3 tökéletes ugye? Nahh, így kell spórolni a gatyán. Ingyen, 2 nap alatt és házhoz is hozták + márkás is.
Csak a gatyás példa miatt mondtam ezt el