Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem nem volt budi, nemtom ti mit csinaltok

5000km utan lett most kiglancolva.Es borszaga volt, na nem az en borom szaga, hanem olyan mint amikor megvettem
Zoli, nekem van borapolos cuccom.Ha gondolod, megokosithatjuk valami kis penzert...
Az enyemhez adtak, egyszer ki is probaltam, aztan rajottem, h micsoda melo es mikor kiderult, h a katayungasok mennyiert takaritanak ki, rogton feladtam neki futarral .

tehat ket tisztito + 2 apolo lotyim van, gyari dainese-hez.Gondolom, akkor neked is jo
jegember: 200-300km egy seggel sima ugy.400-500 kozt is mentem, ez mondjuk rekord volt.

az sv uleset azonnal csereld zselesre, mert szetcseszi a segged ekkora tavolsagoknal.Ha van szivacsos bringanacid, nem gond, de akkor csak corduras nadrag johet szoba, borbe nem fersz bele

A kormanypozi meg egy olyan dolog, h kaphato a louizban ilyen kormanyvegre szerelheto spiralos ize (nemtom a pontos nevet), amivel csokkentheted a csuklodra nehezedo nyomast (ami a testsulyod valojaban, ezt meg kell tanulni eros hat es hasizommal megtartani, hogy a csuklod es a karjaid tenyleg csak fogjak a kormanyt, akkor fogod tudni igazan konnyeden terelgetni a vasad!)

Amugy, en puhany vagyok, meg az Ezredes fullidomos szelvedelme sem eleg jo nekem. .Lehet kene valami kabinos atepites?powered by C1
Henti ismered a tagot aki eladja ezt a dobozrendszert?

doboz

felcsillant a szemem, pont ilyet keresek komplettben. remelem meg nem vittek el!
Hű, micsoda eszmefuttatás volt itt :)
Amúgy nem tudjátok hol, de valahol elvileg itt M3-as találka van kiírva vasárnap 577-re.
A találka az M2 Shellen lesz!
Persze groupban lehet máshol is, csak nehogy félreértés legyen.
Sőt akár kint is találkozhatunk, én valszleg kresz szerint fogok haladni ha ennyire mérnek.
Nekem is van egy ismerősöm aki 3 órára lakik a melóhelyétől.
Ha nem siet haza akkor 3 óra az út. Ha siet akkor 10 perc, mert akkor nem megy be a kocsmába.
Soha nem kések el sehonnan, hála Isten ez tulajdonságom Aki ismer az tudja, h hozzám órát lehet igazítani Minden nap 7.58kor indulok el itthonról
beszarás...
De ugye nem hasznos. Mondd azt hogy sz.rt sem ér ! kérlek- kérlek- kérlek...
Ja.meg egy erv az n-es mellett.
gondolom rendszeresen elkésel
Ezekszerint én lakom a legmesszebb a melóhelymetől, egészen pontosan 920 méterre, mely távot reggelente 1 keréken teszem meg a Jog-al gyalog az elmúlt 3 év alatt 5x voltam dolgozni, akkor 30centis hó volt
SV-re kézvédő?
Nekem nincs markolatfűtésem, csak akkor ha egy menyétet gyömöszölök be a tenyeremhez. Maszkot még csak-csak tudnék szerezni.
Jó ruha egy cross kézvédő markolatfűtés nameg valami jó maszk (fontos) és semmi gáz.
Ja?! csak 10 perc? Az nem vészes.
Az nem 40 km mint az én távolságom...
Végülis csak a pofám fázott.Amúgy nem volt gáz.10 perc oda 10 vissza.
Ez jó. Ezt még nem hallottam.
Egy hétig? Az szép
Van.Rozsdamentes kinai vasból.Én egy hétig mentem februárban motorral míg ki volt a kocsi dőlve.Nem a gumi nem birta.
A nyál fagyott bele a pofámba.
Tesztelted már?
Tényleg eltörheti az orrodat egy balesetnél?
Basszus, ha ennyi cuccom lenne akkor én is meg tudnám csinálni. Bááár... nem biztos.
Van teszkós izület is? Mert pár téli motorozás után az is cserés lesz.
Gyere el egy GS500 találkára. Vagy ha lesz SV-m akkor én megyek SV találkára. Mindig én vagyok a legnagyobb biztonságban, mert 2 légzsák is van a motoromon.
Ez érthető.
Faterodnak segítesz, mert nem akarsz minden munkát meghagyni neki, hugidról meg gondoskodnod kell. Asszonypajti, meg ha melletted lesz, akkor ő is segíteni fog amiben tud. (remélhetőleg)
Adsz két napot két kereket egy belsőt és két vödör tescos facsavart csinálok neked.

Oké, de fel tudod tenni nekem a 170-es hátsó szöges gumit?
bár ithon lakom egyáltalán nem könnyű.Mivel sajnos csak apám van meg hugim (barátnőm sajna nem velem lakik de már rajta vagyunk az ügyön) tetemes részt kell kivennem az itthoni anyagi dolgokból de ezekkel nem untatnám a topicot...
Motorozz akkor is.