Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miféle közösülési élet?.....nem dugok veled.... ....
Ja és én nyitástól kint voltam olyan 4-ig! Azután megnéztük az Andrettit!

Vasárnap Srácok! Egy kis közösségi élet? Nem csinálunk valamit?
Jaja! Roadking májszter volt! Iszonyat jól keni!

Ott volt a keménymag a MAMI-s kamion mögött!

Miért nem jöttél spanolni? Ezt kiküszöbölve a Dozertúrán számítunk rád!

Reszkessen a Mecsek!
Roadkingé vót.Ott volt az egész stáb 4 után mentünk el valahogy.
A nap beszólása :D
Budmyke amúgy ti szombaton hány órára mentetek a Hungaroringre? Lekéstem a regisztrációt, du. 3 órakor már az összes hely betelt. :S Láttam viszont a lelátóról pár SV-t, egy sárga K3 előtti elég sűrűn felbukkant.
Ja és az ikertesója is csaj! :D
Ajjaj.Ebbő gixxer 750 és pályabérlet lészen.
Hmmm... Mit szólnál a péntek estéhez? "HATTÓNYÓCIG?"

De Sanyinak igaza lett!

Így mondta vala az igét: "Egyszer felmész Hringre és soha nem akarsz máshova!"

Mondjuk azért Eringet még mindig LÁJKOLOM!

De ezt egy jó hasonlattal tudnám érzékeltetni:

Kakucs = Egy jó csaj
Ering = Egy nimfomán jó csaj
Hungaroring = Egy nimfomán jócsaj akinek van egy benzinkútja és csak az ikertesójával együtt hajlandó szeretkezni veled!
Jövő hét hétfőn hát tudja fene 10:30-ra margitszigetre mek szemészetre utána mehet ha minden igaz.
Esetleg erre: Kakucsring 2 napos motorozás
Kivonulhatnánk vagy kedden vagy szerdán délután csapatostul.
?
, szia Zombi!
A Kakucsosat lehetne hétfőre szervezni , hétköznap csak akkorérek rá! Egyébként jó az 5let!
Hello Fr

Tart még a Metzeler gumi akció?
Szükségem lenne egy szett Z6-ra (120/70 + 160-as) két héten belül.
Köszi ez az infó meg van, de létezik náluk "motoros akciós nap" is, ami nem egyenlő az esti motorozással (ami most már bátran bevállalható).
Júniusra két terv lenne (az esetenkénti hét végi Kakucsoláson kívül):
1. Hétköznap fórummal Kakucson (igen Zoli ez rád is vonatkozik )
2. Akciós, v. esti motorozás Euro-ringen. (oda is minél többen jöhetnének a fórumról, Bud-nak kötelező).
ESTI MOTOROZÁS!
Következő időpont: június 10. Az előregisztráció KÖTELEZŐ! Mail-en: office@euroring.hu vagy telefonon (+36 29 310 320).
Sokak kérésének eleget téve ismét bevezetjük a kedvezményes esti (18-tól 20 óráig) motorozást. Az esti motorozás ára: 6.000 Ft.

Kakucsra valamikor, vagy ide mentek?
Sziasztok!

Örülök, hogy sikeresen vettétek a Hring akciót, senkinek sem kellett Sanyi teherautóját igénybe venni.
Bud! Te mint Euroring fetisiszta, tudod mikor lesz akciós nap ebben a hónapban a pályán?
Hi all új vagyok még itt viszont a véleményetekre van szükségem:

Normális ,hogy néha nem vált fel a motor 2.-ba (főleg igy 6-7 ezres fordulatnál jön elő, ha dinamikussan indulok el) vasárnap volt elöszőr ,hogy 6.ba sem váltott fel elsőre .
olyan mintha a kuplung nem kapcsolna szét eléggé, valahogy így nem akarja bevenni a sebességet... Ilyet még egy motornál nem tapasztaltam...

(2006-os sv 1000s olaj most lett benne cserélve)
Volt egy Hring oszt annyi! De egy markolatfűtésnyi szösszenet se zajlott!
Nem.
Az utóbbi pár napban nem volt időm olvasni, lemaradtam valami fontosról? :)
a szombati helyett dolgozódtam......
Szia Sanyi
Otthon voltál egész nap, vasárnap Te nagyon motorozol velünk is jöhettél volna, ha tudom, h nem mész sehová rádcsörögtem volna
Nekem szerintem még több volt benne.....ehhez a tempóhoz kár igazgatni bármit, így utcán is megyünk........ahogy Chab mondja, egyszerű ijedt fék és firka, van ilyen...
99%, hogy Én is a 2.5-es elsö gumanyomás miatt tettem le a tanksapkát
Meg kellett fizetni, h ne legyek lusta minden alkalommal ellenőrizni a nyomást a gumikban
Jó hosszú nap lenne.Sok tankolással.De hajrá.Eddig 450-500-at mentem egyben.Kéne edzeni.
Most Doctor Who maratont tartok este 6 óta.Rohadt kényelmetlen székben.
Beszéltem vele! 2,6 volt az elsőben és 100 km-es gumi!

Láma gyerek minek pályázik?