A nap beszólása :D
Budmyke amúgy ti szombaton hány órára mentetek a Hungaroringre? Lekéstem a regisztrációt, du. 3 órakor már az összes hely betelt. :S Láttam viszont a lelátóról pár SV-t, egy sárga K3 előtti elég sűrűn felbukkant.
Hmmm... Mit szólnál a péntek estéhez? "HATTÓNYÓCIG?"
De Sanyinak igaza lett!
Így mondta vala az igét: "Egyszer felmész Hringre és soha nem akarsz máshova!"
Mondjuk azért Eringet még mindig LÁJKOLOM!
De ezt egy jó hasonlattal tudnám érzékeltetni:
Kakucs = Egy jó csaj
Ering = Egy nimfomán jó csaj
Hungaroring = Egy nimfomán jócsaj akinek van egy benzinkútja és csak az ikertesójával együtt hajlandó szeretkezni veled!
Köszi ez az infó meg van, de létezik náluk "motoros akciós nap" is, ami nem egyenlő az esti motorozással (ami most már bátran bevállalható).
Júniusra két terv lenne (az esetenkénti hét végi Kakucsoláson kívül):
1. Hétköznap fórummal Kakucson (igen Zoli ez rád is vonatkozik )
2. Akciós, v. esti motorozás Euro-ringen. (oda is minél többen jöhetnének a fórumról, Bud-nak kötelező).
ESTI MOTOROZÁS!
Következő időpont: június 10. Az előregisztráció KÖTELEZŐ! Mail-en: office@euroring.hu vagy telefonon (+36 29 310 320).
Sokak kérésének eleget téve ismét bevezetjük a kedvezményes esti (18-tól 20 óráig) motorozást. Az esti motorozás ára: 6.000 Ft.
Örülök, hogy sikeresen vettétek a Hring akciót, senkinek sem kellett Sanyi teherautóját igénybe venni.
Bud! Te mint Euroring fetisiszta, tudod mikor lesz akciós nap ebben a hónapban a pályán?
Hi all új vagyok még itt viszont a véleményetekre van szükségem:
Normális ,hogy néha nem vált fel a motor 2.-ba (főleg igy 6-7 ezres fordulatnál jön elő, ha dinamikussan indulok el) vasárnap volt elöszőr ,hogy 6.ba sem váltott fel elsőre .
olyan mintha a kuplung nem kapcsolna szét eléggé, valahogy így nem akarja bevenni a sebességet... Ilyet még egy motornál nem tapasztaltam...
Nekem szerintem még több volt benne.....ehhez a tempóhoz kár igazgatni bármit, így utcán is megyünk........ahogy Chab mondja, egyszerű ijedt fék és firka, van ilyen...
99%, hogy Én is a 2.5-es elsö gumanyomás miatt tettem le a tanksapkát
Meg kellett fizetni, h ne legyek lusta minden alkalommal ellenőrizni a nyomást a gumikban
Jó hosszú nap lenne.Sok tankolással.De hajrá.Eddig 450-500-at mentem egyben.Kéne edzeni.
Most Doctor Who maratont tartok este 6 óta.Rohadt kényelmetlen székben.
Vasárnap Srácok! Egy kis közösségi élet? Nem csinálunk valamit?
Ott volt a keménymag a MAMI-s kamion mögött!
Miért nem jöttél spanolni? Ezt kiküszöbölve a Dozertúrán számítunk rád!
Reszkessen a Mecsek!
Budmyke amúgy ti szombaton hány órára mentetek a Hungaroringre? Lekéstem a regisztrációt, du. 3 órakor már az összes hely betelt. :S Láttam viszont a lelátóról pár SV-t, egy sárga K3 előtti elég sűrűn felbukkant.
De Sanyinak igaza lett!
Így mondta vala az igét: "Egyszer felmész Hringre és soha nem akarsz máshova!"
Mondjuk azért Eringet még mindig LÁJKOLOM!
De ezt egy jó hasonlattal tudnám érzékeltetni:
Kakucs = Egy jó csaj
Ering = Egy nimfomán jó csaj
Hungaroring = Egy nimfomán jócsaj akinek van egy benzinkútja és csak az ikertesójával együtt hajlandó szeretkezni veled!
Kivonulhatnánk vagy kedden vagy szerdán délután csapatostul.
?
A Kakucsosat lehetne hétfőre szervezni
Tart még a Metzeler gumi akció?
Szükségem lenne egy szett Z6-ra (120/70 + 160-as) két héten belül.
Júniusra két terv lenne (az esetenkénti hét végi Kakucsoláson kívül):
1. Hétköznap fórummal Kakucson (igen Zoli ez rád is vonatkozik
2. Akciós, v. esti motorozás Euro-ringen. (oda is minél többen jöhetnének a fórumról, Bud-nak kötelező).
Következő időpont: június 10. Az előregisztráció KÖTELEZŐ! Mail-en: office@euroring.hu vagy telefonon (+36 29 310 320).
Sokak kérésének eleget téve ismét bevezetjük a kedvezményes esti (18-tól 20 óráig) motorozást. Az esti motorozás ára: 6.000 Ft.
Kakucsra valamikor, vagy ide mentek?
Örülök, hogy sikeresen vettétek a Hring akciót, senkinek sem kellett Sanyi teherautóját igénybe venni.
Bud! Te mint Euroring fetisiszta, tudod mikor lesz akciós nap ebben a hónapban a pályán?
Normális ,hogy néha nem vált fel a motor 2.-ba (főleg igy 6-7 ezres fordulatnál jön elő, ha dinamikussan indulok el) vasárnap volt elöszőr ,hogy 6.ba sem váltott fel elsőre .
olyan mintha a kuplung nem kapcsolna szét eléggé, valahogy így nem akarja bevenni a sebességet... Ilyet még egy motornál nem tapasztaltam...
(2006-os sv 1000s olaj most lett benne cserélve)
Otthon voltál egész nap, vasárnap Te nagyon motorozol
Meg kellett fizetni, h ne legyek lusta minden alkalommal ellenőrizni a nyomást a gumikban
Most Doctor Who maratont tartok este 6 óta.Rohadt kényelmetlen székben.
Láma gyerek minek pályázik?