egy faintos kis pálya jól jönne a környékre is .Így rengeteget kell utazni,hogy pályára juthassak.Elfáradok mire odaérek.És ha burolok valahogy haza kell jutni.Tehát kellene utánfutó.....meg hozzá egy vonóhorgos autó....
jó idő vóóóót
ja amugy eddig 160km megtétele után kezdett villognyi a sárga tanker jámpa.de most átprogramozás után 170 után csinálta,és úgy hogy ebből közel 20km pályán toltam.szerintem egész tűrhetően fog kajolni
viszont egy ilyen ringezés után minden más.nekem sem ment a jobbra döntés a kanyarba,mert esetlenül csináltam.de ma begyakoroltam,és már oké a dolog.tehát tényleg szervezhetnénk egy pályanapot! jönnél valaki után a jó íveken és csak azt vennéd észre hogy a lábtartót húzod a földön.ja de úgy mint én koptató nélkül tehát gyere és gyakorolj
ott is beszéltük a többiekkel hogy az a baj amikor megijed az ember és fékez,vagy nem dönti a gépet eléggé,pedig még fékezés nélkül is be lehetne venni a kanyart simán na olyankor jön a taknya
Viszont észrevettem hogyí tavaly feltartottam az autósokat.Most meg nem.
de csak nézőként
no meg nekem a joshi rendszer miatt tóóóni köll a kaját neki bele
de jövö hét elejére szervezhetünk megint egy menetet
szerintem én hetente befogok menni gyakorolni
pedig én szoktam hajtani a japcsit
Nekem is 170 körül villog.
Csak azt nem tudom, miért nem szóltál...
ja amugy eddig 160km megtétele után kezdett villognyi a sárga tanker jámpa.de most átprogramozás után 170 után csinálta,és úgy hogy ebből közel 20km pályán toltam.szerintem egész tűrhetően fog kajolni
Most picit autósra veszem.Kanyar fék bekanyar gáz.