Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

An internet slang acronym for "What the fuck?"
a DNA egy márka.Görög méghozzá
ti meg mi a f*szro beszétek?
mi az a WTF?
egy faintos kis pálya jól jönne a környékre is .Így rengeteget kell utazni,hogy pályára juthassak.Elfáradok mire odaérek.És ha burolok valahogy haza kell jutni.Tehát kellene utánfutó.....meg hozzá egy vonóhorgos autó....
WTF?
Nöm.Zongora.
Viszont észrevettem hogyí tavaly feltartottam az autósokat.Most meg nem.
DNA
tettél bele K&N?
me most mi vagy pihécske
nekem is van légszűrőm meg sport dobom.Azt hittem többet fog enni jóval,de szinte semmivel sem eszik jobban mint a gyári szűrővel
baz én is ott voltam vasárnap este
de csak nézőként
Tavaly míg pelyhes voltam volt olyan is.Mostanában meg ilyen.
na oksa de az 650-es,az csak kevesebbet kajol mint egy ezres
no meg nekem a joshi rendszer miatt tóóóni köll a kaját neki bele
Én vasárnap voltam kint, mivel nem akart senki semerre menni. Tele volt a pálya, de még így is élveztem.
gondoltam rá,de ez túl hírtelen jött.
de jövö hét elejére szervezhetünk megint egy menetet
szerintem én hetente befogok menni gyakorolni
nekem 200km után villog
pedig én szoktam hajtani a japcsit
Nem az idő idő hanem az idő idő.
Nekem is 170 körül villog.
Na végre, hogy kievett a fene a gokartpályára.
Csak azt nem tudom, miért nem szóltál...
jó idő vóóóót
ja amugy eddig 160km megtétele után kezdett villognyi a sárga tanker jámpa.de most átprogramozás után 170 után csinálta,és úgy hogy ebből közel 20km pályán toltam.szerintem egész tűrhetően fog kajolni
Megyek,gyakorlok.Csak az idő,idő,idő.
viszont egy ilyen ringezés után minden más.nekem sem ment a jobbra döntés a kanyarba,mert esetlenül csináltam.de ma begyakoroltam,és már oké a dolog.tehát tényleg szervezhetnénk egy pályanapot! jönnél valaki után a jó íveken és csak azt vennéd észre hogy a lábtartót húzod a földön.ja de úgy mint én koptató nélkül tehát gyere és gyakorolj
Nekem mondod.
Most picit autósra veszem.Kanyar fék bekanyar gáz.
ott is beszéltük a többiekkel hogy az a baj amikor megijed az ember és fékez,vagy nem dönti a gépet eléggé,pedig még fékezés nélkül is be lehetne venni a kanyart simán na olyankor jön a taknya